Sci Muscle TestoRage DHT-Black 200 gr

24
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

D-AA i proizvodnja hormona

Glavna funkcija D-AA je da služi kao neurotransmiter i može se naći u većim količinama u ljudskoj hipofizi (glavnom organu endokrinog sistema) i epifizi.

D-AA takođe možemo naći unutar testikularnih ćelija, gde rade slično kao neurotransmiter koji prima signale iz hipofize i sprovodi iste te signale do testisa koji potom konvertuju holesterol u muški polni hormon. Tako da u teoriji, D-AA bi trebalo da povećaju proizvodnju muškog polnog hormona tako što će da unapredi prijemne odnosno odlazne signale izeđu hormona i ćelija na oba kraja, tj. u mozgu i u testisima.

Šta kažu studije?

Kao prvo studije su saznale da povećani nivo D-AA u mozgu stimuliše hipotalamus da luči znatno veće količine Gonadotropin oslobađajući hormone (GnRH), Prolaktin oslobađajući faktori (PRFs) i oslobađajući hormone Hormona Rasta (GHRH). Ovi hormone potom signališu hipofizi da značajno poveća lučenje luteinizirajućeg hormona (LH) i hormona rasta (GH). Povećano lučenje LH i GH znači da je najverovatnije došlo do I do lučenja značajne količine muškog polnog hormona(jer je LH – luteinizirajući hormon- prekursor za muški polni hormon, dok povišeni nivo GH stimuliše produkciju muškog polnog hormona).

Zatim je došla prva studija u kojoj su subjekti bili ljudi, gde su istraživači dali grupi od 23 muškaraca 2.66g Natrijum-D-Aspartata dnevno, u periodu od 12 dna, dok je preostalih 20 muških subjekata primalo placebo.
6 dana od početka studije, D-AA grupa je imala povećanje nivoa muškog polnog hormonaza 15%, a nakon 12 dana nivo muškog polnog hormona se povećao na 42% u odnosu na grupu koja je primala placebo.

Studija je trajala 12 dana, ali su istraživači su primetili da njihovi subjekti kojima je bio dat D-AA i dalje imaju za 22% povišen nivo muškog polnog hormona u odnosu na placebo grupu, 3 dana nakon prestanka konzumacije D-AA , i da su aminokiseline u tkivu još uvek aktivne.

Potom su rezultati još jedne studije na ljudima, dokazali da je unos D-AA od 2,66g na dnevnom nivou 90 dana za redom povećao nivo muškog polnog hormona od 40-60% (u zavisnosti od dužine ciklusa), i ujedno značajno unapredio sve parametre semene tečnosti.

Iz priloženog možemo zaključiti, D-AA podiže nivo muškog polnog hormona kako kod sportista tako i kod osoba sa niskom prirodnom proizvodnjom. U svakom slučaju, preporučuju se ciklusi u trajanju od minimum 30, a ne više od 90 dana.

Zaključak

Dakle, po poslednjim istraživanjima, D-AA se čini kao proizvod sa visokim potencijalom kada je u pitanju prirodno povećanje proizvodnje muškog polnog hormona, kao i što se očekivalo od aminokiseline koja prenosi poruke i signale od ćelija hormona u mozgu do testisa.

Creatine Hydrate
Sci-Muscle creatine monohydrate je pravo umetničko delo, jedinstveni britanski HPLC testiran, 100% čist i očišćen od „dicyandiamide (dcd)“ kreatin monohidrat u prahu. Efikasniji je od drugih vrsta kreatina, a redovnim upotrebom doprinosi stvaranju čiste mišićne mase. Ovakav oblik kreatina ne opterećuje i ne šteti radu bubrega. Prednost je što nema zadržavanja vode i nadutosti. Veoma praktičan za korišćenje, jer nema faze punjenja i moguće ga je korisiti u dugim vremenskim intervalima, zato što je on apsolutne čistoće.
ZMA – mineralni kompleks sa anaboličkim efektom
ZMA® je jedinstvena i patentirana formulacija minerala u posebnom obliku i posebnom odnosu u kojem izazivaju anabolički efekat u telu. Sadrži cink i magnezijum, uključujući cink l-monometionin (L-OptiZinc®–U.S. Patent 5,278,329). Vitamin B6 u ovoj formuli pojačava resorpciju zinka i magnezijuma ali i iskoristljivost ova dva minerala. ZMA® je jak nesteroidni i potpuno prirodni suplement koji je klinički ispitivan i tada je dokazano da povećava nivo slobodnog i ukupnog muskog polnog hormona, kao i insulinu sličan hormon rasta( IGF-1). To dovodi do dramatičnog povećanja snage. ZMA® je originalni cink-magnezijumski suplement razvijen od strane SNAC Systems, Inc. i jedini je validni preparat ovakvo tipa prema publikovanim istraživanjima.
Efekti:
• prirodni booster muškog polnog hormona
• povećava sportske performanse
• povećava rast mišićne mase

Aktivne komponente

1/2 merica (5g)

1 merica (10g)

100 gr

% PDU* (5g)

% PDU* (10g)

Hybrid Muskog polnog hormona Pro Complex:

5 g

10 g

100 g

TestoRage DHT Black: D-asparaginska kiselina (DAA)

2,5 g

5 g

50 g

DihydroTest (17DHT):
Kreatin-monohidrat

2,1 g

4,2 g

42 g

TestoDren:

     

Magnezijum (magnezijum-citrat)

61,6 mg

123,2 mg

1232 mg

16,4 %

32,8 %

Cink (cink-citrat)

4,1 mg

8,2 mg

82 mg

41 %

82 %

Vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid)

1,4 mg

2,8 mg

28 mg

100 %

200 %

* PDU: preporučen dnevni unos

Spisak sastojaka: Sastojci: D-asparaginska kiselina, kreatin-monohidrat, trimagnezijum-citrat, cink-citrat, piridoksin-hidrohlorid (vitamin B6).

 

Ne sadrži aspartam i gmo sastojke!

Upotreba: 1 x dnevno, nakon treninga, uzeti po 1/2 do 1 merice (25 – 50 g) proizvoda razmućenog u 150 – 200 ml vode ili mleka.

Pakovanje:

 • 200gr
 • Broj pojedinačnih serviranja: 40
 • Količina pojedinačne doze: 5g

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.