Politika privatnosti

Politika  privatnosti

Koje podatke prikupljamo?

Informacije prikupljamo od vas kada se registrujete na našoj veb lokaciji, izvršite narudžbinu, pretplatite se na naš bilten ili popunite obrazac. Prilikom naručivanja ili registracije na našoj veb lokaciji, prema potrebi, od vas će se možda zatražiti da unesete svoje: ime, e-adresu ili poštansku adresu. Međutim, možete anonimno posetiti našu stranicu.

Za šta koristimo vaše podatke?

Bilo koja informacija koju prikupimo od vas može se koristiti na jedan od sledećih načina:

  • Da biste personalizovali svoje iskustvo (vaše informacije pomažu nam da bolje odgovorimo na vaše individualne potrebe)
  • Da bismo poboljšali našu veb stranicu (kontinuirano se trudimo da poboljšamo ponudu naših veb stranica na osnovu informacija i povratnih informacija koje dobijamo od vas)
  • Da bi se poboljšala korisnička usluga (vaše informacije pomažu nam da efikasnije odgovorimo na vaše zahteve za korisničku podršku i potrebe za podrškom)
  • Za obradu transakcija Vaše informacije, bilo javne ili privatne, neće se prodavati, razmenjivati, prenositi ili davati bilo kojoj drugoj kompaniji iz bilo kog razloga, bez vašeg pristanka, osim u izričitu svrhu isporuke kupljenog proizvoda ili zahtevane usluge.
  • Da upravljate takmičenjem, promocijom, anketom ili nekom drugom funkcijom veb lokacije
  • Da biste periodično slali e-poštu Adresa e-pošte koju navedete za obradu porudžbine može se koristiti za slanje informacija i ažuriranja koja se odnose na vašu porudžbinu, uz dobijanje povremenih vesti kompanije, ažuriranja, srodnih informacija o proizvodima ili uslugama itd.
  • Napomena: Ako u bilo kom trenutku želite da otkažete pretplatu na primanje budućih e-poruka, na dnu svake e-pošte uključujemo detaljna uputstva za odjavu.

 

Kako štitimo vaše podatke?

Sprovodimo niz bezbednosnih mera kako bismo održali bezbednost vaših ličnih podataka kada dajete porudžbinu ili unosite, podnosite ili pristupate svojim ličnim podacima.

Nudimo upotrebu sigurnog servera. Sve isporučene osetljive informacije prenose se tehnologijom Secure Socket Laier (SSL), a zatim se šifruju u našu bazu podataka dobavljača platnih brodskih prolaza samo da bi im pristupili ovlašćeni sa posebnim pravima pristupa takvim sistemima, a informacije moraju biti poverljive.

Da li koristimo kolačiće?


Da (kolačići su male datoteke koje veb lokacija ili njen dobavljač usluga prenosi na čvrsti disk računara putem veb pregledača (ako to dozvoljavate) koji omogućava lokacijama ili sistemima dobavljača usluga da prepoznaju vaš pregledač i uhvate i zapamte određene informacije).

Koristimo kolačiće da bismo nam pomogli da zapamtimo i obradimo stavke u vašoj korpi, razumemo i sačuvamo vaše postavke za buduće posete i da pratimo oglaseDa li otkrivamo li bilo kakve informacije strankama?


Ne prodajemo, trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo drugim licima vaše lične podatke.

Ovo ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u upravljanju našom veb lokacijom, vođenju našeg posla ili servisiranju vas, sve dok se te strane slože da ove podatke čuvaju u tajnosti. Takođe možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, sprovođenjem smernica za naše veb lokacije ili zaštitom naših ili drugih prava, imovine ili sigurnosti. Međutim, podaci o posetiocima koji ne mogu lično da se identifikuju mogu se pružiti drugim stranama u marketinške, reklamne ili druge svrhe.Veze treće strane


Povremeno, po našem nahođenju, možemo da uključimo ili ponudimo proizvode ili usluge nezavisnih proizvođača na našoj veb lokaciji. Ove veb lokacije nezavisnih proizvođača imaju zasebne i nezavisne politike privatnosti. Stoga nemamo nikakvu odgovornost niti odgovornost za sadržaj i aktivnosti ovih povezanih veb lokacija. Bez obzira na to, mi težimo zaštiti integriteta naše veb lokacije i pozdravljamo bilo kakve povratne informacije o tim veb lokacijama.


Samo politika privatnosti na mreži


Ova politika privatnosti na mreži odnosi se samo na informacije prikupljene putem naše veb stranice, a ne i na informacije prikupljene van mreže.

Vaša saglasnost


Korišćenjem naše stranice pristajete na našu politiku privatnosti.Izmene naše politike privatnosti


Ako odlučimo da promenimo našu politiku privatnosti, objavićemo te promene na ovoj stranici i / ili ažurirati datum izmene politike privatnosti u nastavku.

Ova smernica je poslednji put izmenjena 01.01.2021