Ultimate Bulgarian Tribulus 90 kap

000237
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Bulgarian Tribulus je najkvalitetniji prirodni stimulator muškog polnog hormona  rađen po originalnoj zaštićenoj Bugarskoj tehnologiji koja vam garantuje najveću iskoristljivost i produktivnost saponina. Tribulus Terestris je biljka koja se tradicionalno koristi za širok spektar zdravstvenih problema,seksualne disfunkcije kao i za poboljšanje atletskih performansi. Tribulus Terestris nije hormon, već deluje na povećanju prirodnih nivoa muškog polnog hormona.

Muški polni hormon pomaže izgradnju mišića, naročito mu dajući čvrstinu i gustinu, istovremeno usporava procese starenja i pojačava seksualnu želju. Podstiče celokupan metabolizam,  što dovodi do bržeg sagorevanja telesnih masti. Podstiče sintezu proteina i rast nove mišićne mase.

Tribulus je u stanju da podigne od 40 do 100% nivo prirodnog muškog polnog hormona u organizmu, bez neželjenih efekata. Dokazano je da Tribulus drastično povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji utiče na veću produkciju muškog polnog hormona u testisima. Povećanje nivoa muškog polnog hormona na ovako prirodan način utiče i na pozitivni kvalitet sperme (u mnogim slučajevima poboljšava pokretljivost i održivost spermatozoida).

U narodnoj medicini Tribulus se koristi kao sredstvo za regulisanje rada jetre, bubrega, kardiovaskularnog sistema, jača srčani mišić i ubrzava oporavak posle povreda . Praktikovan je i kao antiseptik i blagi diuretik. Tribulus raste u nekim delovima Evrope, Azije, Amerike, na našim prostorima je poznat kao biljka Babin zub.

Tribulus je dugo bio tajna bugarskih i ruskih dizača tegova zbog svog značaja na jačanje tetiva i dobijanja na snazi i mišićne mase prirodnim putem.

Ko treba da koristi Bulgarian Tribulus?

- Posle 30 godina muškarcima opada nivo muškog polnog hormona, to često rezultira melanholijom, gubitkom energije, gojenjem u predelu stomaka, padom libida, promenama raspoloženja… Ukoliko ste primetili ove simptome osvežite svoj prirodni muški polni hormon korišćenjem Bulgarian Tribulusa koji će uticati na snažno samopouzdanje i bolje raspoloženje.
- Bulgarian Tribulus ima sjajne efekte u dobijanju čiste mišićne mase, povećava izdržljivost, snagu, pa se prepručuje u mnogim sportskim disciplinama kao što su borilačke veštine, bodibilding, crossfit…
- Preporučuje se u lečenju slabe pokretljivosti sprematizoida, erektilne disfunkcije

Da li žene smeju da koriste Bulgarian Tribulus?

Tribulus povećava nivo lutenizirajućeg hormona (LH) koji je vrlo važan za ovulaciju kod žena. LH se povećava 2 do 3 dana pred menstruaciju, ukoliko je njegov nivo nizak dolazi do izostanka ovulacije, što često rezultira endometriozom, policističnim jajnicima, upalnim procesima, neplodnošću..Kod žena olakšava menstrualne tegobe, smanjuje nelagodnosti u toku menopauze i promene raspoloženja, takođe kao i kod muškaraca pojačava libido. Pre upotrebe se konsultujte sa svojim lekarom o dozama i upotrebi.

Koji su neželjeni efekti?

Neželjeni efekti nisu primećeni. Vrlo mali procenat korisnika je osetio nervozu u stomaku ili blagu mučninu, u tom slučaju se savetuje uzimanje uz obrok. Ukoliko osetite da vam ometa san uzimajte ga 6 sati pre spavanja.
 
Pakovanje: 90 kapsula.
Preporučena upotreba: 1 do 2 kapsule dnevno u trajanju 6-8 nedelja, a zatim ako želite možete ponoviti ciklus. Neki sportisti ga koristite sat vremena pre treninga. Pre korišćenja konsultovati stručno lice.
Napomena: Ultimate Nutrtition “Bulgarian Tribulus Capsule” registrovane su po Bugarskoj specifikaciji ON 0273062-81. U USA patentirane su pod brojem 6,343,258.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.