Kompleksni sagorevači masti

Cena
Brendovi Suplemenata

Kompleksni sagorevači masti

Kompleksni sagorevači masti su suplementi dizajnirani da podrže procese sagorevanja masti u organizmu na više nivoa. Ovi suplementi često kombinuju različite sastojke koji imaju sinergijski efekat na metabolizam masti i energetski bilans organizma. 

Karakteristike kompleksnih sagorevača masti:

Termogeni efekat: Mnogi kompleksni sagorevači masti sadrže sastojke koji povećavaju telesnu temperaturu, što može ubrzati metabolizam i povećati potrošnju energije, čime se podstiče sagorevanje masti.

Smanjenje apetita: Određeni sastojci u sagorevačima masti mogu imati svojstva koja smanjuju apetit i pomažu u kontroli unosa kalorija, što može doprineti gubitku telesne masti.

Povećana energija: Kompleksni sagorevači masti često sadrže stimulanse poput kofeina ili zelenog čaja koji mogu povećati energetski nivo i poboljšati izdržljivost tokom treninga, što može doprineti većoj potrošnji kalorija.

Regulacija insulina: Neke formule sagorevača masti sadrže sastojke koji podržavaju stabilizaciju nivoa insulina u krvi, što može pomoći u sprečavanju skladištenja masti i održavanju stabilne glukoze u krvi.

Poboljšanje metabolizma masti: Neki sastojci u sagorevačima masti mogu podržati razgradnju i transport masnih kiselina iz ćelija masti kako bi se koristile kao izvor energije, umesto da se skladište kao rezerve masti.

Upotreba kompleksnih sagorevača

Upotreba kompleksnih sagorevača masti varira u zavisnosti od specifičnog proizvoda i njegovih uputstava za doziranje. Međutim, uobičajena praksa je da se sagorevači masti uzimaju pre obroka ili pre treninga, u skladu sa preporukama proizvođača.

Opšte smernice za upotrebu kompleksnih sagorevača masti:

Pratite uputstva proizvođača: Pažljivo pročitajte etiketu proizvoda i sledite preporučene doze i uputstva za upotrebu.

Vreme uzimanja: Većina sagorevača masti se uzima 30-60 minuta pre obroka ili pre treninga kako bi se maksimizirao termogeni efekat i poboljšala energetska efikasnost tokom fizičke aktivnosti.

Počnite sa manjom dozom: Počnite sa manjom dozom kako biste procenili svoju toleranciju i osetljivost na sastojke suplementa, posebno ako ste osetljivi na stimulanse kao što je kofein.

Ne prekoračujte preporučene doze: Nikada ne prekoračujte preporučene doze navedene na etiketi proizvoda. Prekomerna upotreba može dovesti do neželjenih efekata i zdravstvenih problema.

Kombinujte sa zdravom ishranom i vežbanjem: Kompleksni sagorevači masti su najefikasniji kada se koriste kao deo uravnoteženog plana ishrane i redovne fizičke aktivnosti. Uzimanje suplemenata ne treba da zameni zdrave navike ishrane i vežbanja, već da ih dopuni.

Hidrirajte se: Pijte dovoljno vode tokom dana, posebno kada koristite sagorevače masti, jer oni mogu imati diuretski efekat koji može izazvati dehidrataciju.

Važno je napomenuti da svako telo reaguje drugačije na suplemente, pa je važno da pratite svoje reakcije i konsultujete se sa zdravstvenim stručnjakom ako imate bilo kakve nedoumice ili neželjene efekte.

0.0
Na lageru
4.200 rsd
+
FATALL® ULTIMATE FAT BURNER može da se koristi, kao i od strane sportista koji se bave visokim performansama, kao i od strane fitnes i vežbača rekreativca. Namenjen je i široj javnosti i uopšte svima, koji žele da smanje telesnu težinu i skinu višak masti. FATALL® ULTIMATE FAT BURNER sadrži...
Nutrex Lipo 6 Black Ultra Concentrate 60 caps
Ušteda 11%
Na lageru
4.600 rsd 4.100 rsd
+
  Ultra koncentrisan sagorevač masti, za super snažne efekte   Ekstremno potentan: samo jedna tableta je dovoljna   Aktivira metabolizam i sagoreva suvišne kalorije   Brzo apsorbujuća tečna kapsula     Lipo-6 Black   je jak i izuzetno popularan sagorevač masti...
Na lageru
4.450 rsd
+
Yamamoto Ai-BURN® HARDCORE Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE je dijetetski suplement, sa prvenstvenom namenom da pomogne kontrolu i redukciju telesne težine. Štaviše, biljni ekstrakti prisutni u proizvodu promovišu balans telesne težine (koleus, mate biljka), stimulaciju metabolizma...
0.0
Na lageru
4.200 rsd
Naughty Boy The Drip  Drip kapsula je termogenička “zver” napunjena sa potpuno transparentno deklarisanim sastojcima, uključujući šest patentiranih sastojaka. Kako funkcioniše Naughty Boy The Drip Drip kapsula je formulisana da specificno pogađa dve oblasti,   EKSTREMNU Termogenezu...
Količina75 kapsula BrendNaughty Boy
0.0
Nema na zalihama
8.500 rsd 7.500 rsd
ANIMAL CUTS 42 PAKETA – UNIVERSAL NUTRITION Za razliku od svih ostalih proizvoda za sagorevanje masti, Animal Cuts nije samo običan termogenetički proizvod, nego je trenutno i najpotpunija svestrana formula, koju možete dobiti u slobodnoj prodaji. Ostali proizvodi koji...
0.0
Nema na zalihama
4.400 rsd
Slender AntiCelulit predstavlja inovativnu formulu za sagorevanje masti, koja sadrži MSM, L-carnitin, bromelain, hijaluronsku kiselinu, vitamine, osnovne hranljive sastojke, bogati izvor vlakana I čak 9 biljnih ekstrakta. Slender AntiCelulit je dizajniran da oblikuje vaše telo I...
0.0
Nema na zalihama
4.600 rsd
LIPO-6 Black Hers je najnapredniji sagorevač masti za žene koji upotrebljava novu i naprednu tečnu multi-faznu tehnologiju. Ova tehnologija je kombinacija brzog transporta tečnog sadržaja kapsule i istovremenog kontrolisanog oslobađanje tog istog sadržaja. Ovo znači, da je Lipo 6X jedini fat...
Filtriranje proizvoda
Cena

rsd  –  rsd

  • 4100rsd
  • 7500rsd
Brendovi Suplemenata