Olimp DAA Xtreme PROLACT-BLOCK, 60, tabl

03311
2.990 rsd
Na lageru
DAA Xtreme PROLACT-BLOCK Olimp Sport Nutritiona vam pruža izuzetnu priliku za povećanje stvaranja muškog polnog hormona.
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Trenutno, praktično sve sportske discipline zasnovane na treningu snage ili brzine-snage, direktno kombinuju rezultat treninga sa visokim nivoom hormona u telu. DAA Xtreme PROLACT-BLOCK® je rešenje za sve te treninge.

Inhibitor prolaktina u pojačivaču muškog polnog hormona - nešto sasvim novo!


Nažalost je vrlo čest nedostatak svih proizvoda, koji su namenjeni za povećanje nivoa androgenih hormona kod muškaraca, povećanje nivoa estrogena (veća aktivnost enzima aromataze).Posledično stimuliše izlučivanje iz hipofize. Dakle, efekat tih proizvoda je mač sa dve oštrice, a korisnik u većini slučajeva više gubi nego što dobija.Pogotovo se to dešava kod ljudi koji su osetljivi na prolaktin ili koji su genetski skloni povećanom izlučivanju. Dodatno stimulišu korišćenjem omiljenih pojačivača muškog polnog hormona starijih modela. 

Ako postoji mogućnost da spadate u grupu ljudi, koji su genetski skloni visokim nivoima prolaktina, proizvod DAA PROLACT-BLOCK je savršen za vas!

Negativnih efekata povećanih nivoa prolaktina je više, još posebno važno je snižavanje nivoa muškog polnog hormona kod muškaraca (1). Što je rezultat smanjenog izlučivanja gonadotropina (LH, FSH) zbog nižeg nivoa (2). To može dovesti do poremećaja erekcije, a čak i do stalnog hipogonadizma. Takođe može dovesti do neposrednog smanjenja nivoa muškog polnog hormona, manjeg libida, lošeg raspoloženja, manje snage, sporije regeneracije i posledično do sporijeg napredka.

Novi sastav inovativnog "T-boostera", razvijen je u modernim laboratorijima Olimp Labs, celovito aktivira sopstveno formiranje muškog polnog hormona u telu muškaraca. Time preuzima minimalnu biosintezu i/ili smanjuje negativan uticaj hormona (kao što su estrogen i prolaktin). Kod sportista i na taj način postavlja nove smernice u proizvodnji efikasnih i fiziološki optimizovanih pojačivača muškog polnog hormona za efikasniji trening.

Kompanija Olimp Sport Nutrition je razvila nov koncept strukture "T-boostera", kojeg su upotrebili kod proizvoda DAA Xtreme PROLACT-BLOCK!

Kako deluje: proizvod DAA Xtreme PROLACT-BLOCK funkcionalno utiče na telo s prisutnošću D-asparaginske kiseline (DAA). Koja se prirodno javlja u našim endokrinim ćelijama, nadbubrežnoj žlezdi, pankreasu, u tkivu štitne žlezde i u velikoj meri i u hipofizi i testisima. Najveću koncentraciju ove aminokiseline su pronašli u krvnoj plazmi vena u testisima, parenhimskim ćelijama, semenim kanalićima i u testikularnoj intersticijskoj tečnosti (3). Doprinos DAA u mehanizmima, koji regulišu stvaranje muškog polnog hormona i podržavaju razvoj mišićne mase. Bio je detaljno opisan tek u poslednjih nekoliko godina i tokom istraživanja su otkrili da D-asparaginska kiselina iz hipotalamusa izlučuje GnRH. Iz hipofize izlučuje luteinizirajući hormon (LH) i hormon rasta(GH), a iz testisa izlučuje muški polnog hormon (4).

Studije na ljudima jasno potvrđuju efikasnost čiste DAA. Ali Olimp Sport Nutrition pruža još više ...

U godini 2009. su bila sprovedena istraživanja (3), gde su analizirali uticaj DAA (3,12 g/dan). Na nivoe muškog polnog hormona i LH kod zdravih muškaraca. Eksperiment je trajao 12 dana i jasno pokazao efikasnost analizirane DAA. Nivo muškog polnog hormona se povećao za 43 %, a LH za 33 %. Osim toga, nakon prestanka dodavanja D-asparaginske kiseline je bilo utvrđeno održavanje povećanih nivoa LH i muškog polnog hormona. U placebo grupi nije bilo posebnih promena.

Proizvod DAA Xtreme PROLACT-BLOCK osiguravaa dnevnu dozu DAA,koja je još veća od doze, koja je dokazano efikasna.  

Izraziti efekti pokazali su se već kod doze 3,12 g DAA dnevno. Olimp Sport Nutrition je napravio još korak dalje i pruža dozu 3200 mg farmaceutski čiste DAA za nazahtjevnije ljude.Svi koji žele poboljšati količinu i kvalitet mišićne mase i svoju telesnu kondiciju to će i uspeti. 

Jednostavno, sigurno i genijalno rešenje je u upotrebi jednostavnih sastojaka, kao što su na primer B6, vitamin E i cink (5, 6, 7), koji deluju kao inhibitori tog hormona u odgovarajućim razmerama.Namenjeni su za osobe s povećanom ličnom proizvodnjom muškog polnog hormona. Na taj način je negativni efekat prolaktina na mišićnu masu, mera endokrina, libido i telesna kondicija smanjena na minimum. Istovremeno je DAA Xtreme PROLACT-BLOCK odličan proizvod za ljude s genetskom osetljivošću na prolaktin i za sve koji imaju probleme s postizanjem vitkog, mišićavog i izrađenog stasa.
Činjenica da ima D-asparaginska kiselina pozitivan efekat na plodnost i količinu i aktivnost spermatozoida (8) za vreme smanjene plodnosti u opštoj populaciji muškaraca, svakako ne može se zanemariti. 

Proizvod DAA Xtreme PROLACT-BLOCK je POTPUNO SIGURAN - s upotrebom dodatka možete prestati u bilo koje vreme, pri čemu ne rizikujete  nastanak posledica (na primer endokrinog disbalansa).

DAA Xtreme PROLACT-BLOCK Olimp Sport Nutritiona vam pruža izuzetnu priliku za povećanje stvaranja muškog polnog hormona. Smanjenjuje potencijalno negativne posledice zbog osetljivosti tela na hormonalnu neravnotežu, koju uzrukuje povećan nivo androgena.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.