Maxler X-Fusion Energy, 330 g

002553
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Ovaj proizvod obezbeđuje aktivnom organizmu dodatnu energiju bez nelegalnih i štetnih sastojaka – X-Fusion Energy sadrži samo aminokiseline razgranatog lanca (BCAA), kofein i citrulin. Takodje je obogaćen je kompleksom elektrolita (kalijum, magnezijum i natrijum) i vitaminom B-6.

Ovakav sastav predstavlja prirodnu podršku za dodatnu energiju tokom treninga. Odnos aminokiselina BCAA je 2:1:1 (L-leucin, L-izoleucin, L-valin). Aminokiseline su neophodna gradivna materija za stvaranje mišićne mase, sprečavaju razgradnju, pucanje i trošenje mišića za dobijanje energije. Ubrzavaju i učestvuju u kvalitetnom njihovom oporavku od treninga i fizičkog napora uopšte.

L-citrulin DL-malat je aminokiselina čija je glavna karakteristika sposobnost da poveća fizičke performanse podizanjem energetskih nivoa u ćeliji što utiče i na snagu i na intenzitet treninga u najpozitivnijem smislu. Ubrzava oporavak mišića nakon treninga, smanjuje bol i upalu i stimuliše cirkulaciju.

Jabučna kiselina (malat) upotpunjuje delovanje citrulina i stimuliše cirkulaciju čime se povećava dotok kiseonika u mišiće, a to rezultuje povećanjem izdržljivosti i efikasnosti.

Kofein je alkaloid koji trenutno po unosu daje energiju, povećava snagu, mentalnu fokusiranost i izdržljivost. Deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema. Povećava koncentraciju, smanjuje zamor, ubrzava rad srca, povećava krvni pritisak i smanjuje apetit. Prekomema upotreba kofeina može izazvati nesanicu, lupanje srca, povišen krvni pritisak. Pojačanu diurezu, a mogu da se jave i interakcije između kofeina i nekih lekova (lekovi za smirenje, MAO inhibitori, neki antibiotici i antihipertenzivi).

X-Fusion Energy deluje na aktivnan organizam tako što:

- povećava energiju, mentalnu fokusiranost i koncentraciju
- ubrzava oporavak mišićnih vlakana
- redukuje upale i bolove u mišićima
- povećava izdržljivost i efikasnost treninga
- podržava zdravu sintezu mišićne mase

Preporučeno doziranje i način upotrebe

Sadržaj 2 dozirne merice (11 g) rastvoriti u 200-300 ml hladne vode i tako konzumirati.

Ukoliko proizvod uzimate u popodnevnim časovima, vodite računa da poslednja doza bude najmanje 6 časova pre odlaska na spavanje.

Upozorenje: proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, osobama sa srčanim smetnjama i visokim krvnim pritiskom. Za vreme korišćenja preparata, ne smeju se uzimati drugi napici i hrana koja sadrži kofein. Dnevni unos kofeina iz svih izvora ne bi trebalo da prelazi 400 mg, kao i unos pojedinačne doze od 200 mg. Veće količine kofeina mogu izazvati nervozu, nesanicu i tahikardije. Ukoliko se pojavi neki od ovih simptoma, prekinuti sa uzimanjem preparata i obratiti se lekaru. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

 

Supplement Facts

Serving Size: 2 Scoops (11 g)

Servings per Container: 30

Amount Per 100g Per Serving
Energy Value 79 kJ (19 kcal) 9 kJ (2 kcal)
Fat 0,02 g 0 g
- of which Saturated Fatty Acids 0 g 0 g
Carbohydrates 2,2 g 0,2 g
- of which Sugar 0,2 g 0 g
Fibers 0,1 g 0 g
Protein 78 g 8,6 g
Salt                                                 0,6 g 0,06 g
Total Content of BCAA** 72,8 g 8 g
- L-Leucine 36,4 g 4 g
- L-Isoleucin 18,2 g 2 g
- L-Valine 18,2 g 2 g
L-Citrulline Malate 9,6 g 1,1 g
Electrolyte Complex (Potassium, Magnesium, Sodium) 1860 mg 204 mg
Caffeine Anhydrous 1364 mg 150 mg
Vit.B6 8,8 mg 0,97 mg (60% ***)

 

**BCAA = branched chain amino acids.
*** % of nutrient reference values (according to Directive EU (No.) 1169/2011).

Ingredients: L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine, L-Citrulline Malate, Emulsifier (Sunflower Lecithin), Acidity Regulator (Citric Acid), Magnesium Citrate, Potassium Chloride, Flavors, Caffeine Anhydrous, Sweeteners (Acesulfame-K, Sucralose), Trisodium Citrate, Coloring Agents (Spirulina Extract, Beta-Carotene), Sodium Chloride, Pyridoxine HCl.
 

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.