Universal Animal Cuts, 42 paketića

000085
7.500 rsd
8.500 rsd
Ušteda: 1.000 rsd
Nema na zalihama
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

ANIMAL CUTS 42 PAKETA – UNIVERSAL NUTRITION

Za razliku od svih ostalih proizvoda za sagorevanje masti, Animal Cuts nije samo običan termogenetički proizvod, nego je trenutno i najpotpunija svestrana formula, koju možete dobiti u slobodnoj prodaji. Ostali proizvodi koji pomažu u sagorevanju masti, sadrže prilično efikasan sinefrin, kofein, verovatno i derivat aspirina (do 95% svih proizvoda za sagorevanje masti baziraju se se na toj formuli), koji se ni na koji način ne može upoređivati sa strukturom u proizvodu Animal Cuts, jer svako pakovanje u priručnoj ambalaži sadrži 28 aktivnih sastojaka.

Kao termogenetik Animal Cuts jedan je od najjačih proizvoda na tržištu. Animal Cuts uključuje oktopamin, tiramin, l-theanin, PEA, ekstrakt gorke narandže (sinefrin), revolucionarni novi termogenetik, ekstrakt zelenog čaja – epigallocatechin gallate (EGCG).
 

Termogenetički kompleks kojeg možemo naći u proizvodu Animal Cuts, povećava termogenezu i pomaže iskorištavanje supstrata u korist oksidaciji masti, što znaći da Animal Cuts selektivno deluje na sagorevanje masti, dok čuva čistu mišićnu masu.

Lipotropni posrednik prouzrukuje oslobođenje masnih kiselina iz jetre, pomoću kojih se mogu potrošiti za energiju. Lipotropini takođe garantiraju da metabolizam masti deluje efikasno. Sa holin citratom, beatin hidrokloridom i inozitol monofosfatom Animal Cuts garantuje potpunu lipotropnu formulu za najzahtevnije sportiste.

Sa gledišta metabolizma guarana deluje sinergetski sa ekstraktom zelenog čaja za povišenje telesnog metabolizma. Karnitin je dragoceni sastojak koji pomaže telu u prenosu masne kiseline u ćelijske mitohondrije, gdje se pretvaraju u energiju.

Sa 750mg aktivnih sastojaka, uključujući koren maslačka (teraxacum) i gornik (uva ursi), Animal Cuts deluje uporedo sa termogenima i lipotropini za definiciju izgleda.

Poteškoća sa diuretičkim dodacima jeste da telu istroše ključne elektrolite, uključivo sa kalijumom. Kad dođe do toga, mišići gube svoju punost i veličinu. U Animal Cuts kalijum je uključen sa nameru da očuva punost mišića.

Sportisti, koji su na dijeti, stavljaju na kocku usporavanje delovanja štitne žlijezde. Smanjeni broj kalorija, stres i intenzivna vežba snižavaju količinu ključnih hormona štitne žlijezde, koji su odgovorni za uređivanje telesnog metabolizma i lipolize. Ovi uslovi dovode do smanjenja pretvaranja hormona štitne žlijezde T4 u T3. T3 poseduje pet puta biološku akivnost hormona T4 i značajan je za održanje telesnog metabolizma.

Animal Cuts sadrži jedinstven kompleks koji je napravljen za povećanje proizvodnje tiroksina (T4) i trijodtironina (T3), koji pomažu matabolizmu da deluje optimalno.

Insulin, anabolni hormon, igra ključnu ulogu kod gubitka telesne težine. Otpornost insulina može voditi do teškoća kod gubitka telesne težine, jer povećane vrednosti insulina javljaju telu da počinje gomilati masnoće. Animal Cuts sa svojim patentiranim potenciatorima insulina osigurava da telo korisno i efikasno koristi insulin. Sa stabilizacijom insulina i vrednosti šećera u krvi, telo može optimalno smanjiti količinu telesne masnoće.

ANIMAL CUTS:

Uključuje još tri dodatne komponente koje su oblikovane za optimizaciju celokupne sposobnosti tela za smanjivanje količine masnoća i povećanje vaskularnosti. Nukleotidi i neurotransmiteri pomažu pri očuvanju visokih energetskih vrednosti i očuvanje odgovarajuće hemije mozga. U kombinaciji sa zakonom zaštićenom Animal Cuts Comlex, ovaj proizvod može pomoći u smanjivanju apetita, zavisnosti od ugljenih hidrata i šećera, dok maksimizuje metabolizam ugljenih hidrata.

ANIMAL CUTS

Uzmite 2 Animal Cuts paketa svaki dan 3 nedelje, 21 dan za redom.
Nakon 3 nedelje napravite 7 dana odmora i ukoliko je potrebno ponovite tretman još jedanput, dok se ne rešite svi suvišnih masnoća.

Danima treninga uzmite paket 30 do 45 minuta pre vežbanja, a na dane bez treninga tokom glavnih obroka na što prazniji želudac.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.