Grenade Defend BCAA - 390 gr

002059
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
 • Fermentisane amino kiseline razgranatog lanca (Branched Chain Amino Acids)
 • Obogaćen glutaminom, kokosovom vodom u prahu i elektrolitima
 • Informed-SPORT : proizvod koji sertifikovano ne sadrži nedozvoljene supstance
 • Patentirani sastojci : PepForm® Leucin i Glutamin peptidi (izolovani iz whey proteina, visoke biološke vrednosti)
 • Mikronizovane amino kiseline
 • Fenomenalni ukusi zelene jabuke i jagode-manga
 • Grenade® specijalni levak za lakše sipanje praha, u svakoj kutiji.
 • GMO FREE
 • Pogodan za vegetarijance
 • Bez šećera

Ukoliko trenirate često i naporno, u želji da vaši mišići dostignu maksimalni potencijal, morate se pobrinuti da ih zaštitite od katabolizma kada god je to moguće. To znači da prevenirate mišićnu razgradnju. Kako biste obezbedili mišićni rast, suština je da osigurate snabdevanje mišićnih ćelja amino kiselinama u targetiranim momentima.  Da bi se ostvario delikatan, ali krucijalan balans između katabolizma-anabolizma, morate se postarati da su esencijalne amino kiseline redovno dostupne vašim mišićima. Grenade® Defend BCAA je formulisan tako da sadrži sve najbolje anaboličke i antikataboličke sastojke u jednom napitku fenomenalnog ukusa, tako da nikada nećete biti nespremni. Vaši mišići će uvek biti snabdeveni gradivnim blokovima neophodnim kako za oporavak tako i za izgradnju. Defend BCAA je dizajniran za konzumiranje u toku dana, kako između obroka u funkciji antikatabolika, tako i uz obroke da pojača amino kiselinski profil unosa hrane. Idealan je kao Intra-Workout i Post-Workout suplement, odnosno supement za u toku i odmah nakon treninga. 

Grenade® Defend BCAA je namenjen svima koji žele da izbegnu mišićnu razgradnju i ubrzaju period oporavka. Svima koji rade na priraštaju mišićne mase i snage. Radi se o naprednoj formuli sa spektrom patentiranih amino kiselina koje dolaze u slobodnoj formi i formi peptida, za bolju apsorpciju. Pogodan je za vegetarijance i ne sadrži šećer! Bogat prirodnim eletrolitima poreklom iz kokosove vode koji funkcionišu kao sinergent, bržem oporavku mišića i ugradnji amino kiselina.

Neto količina: 390 g (30 porcija); Jedna porcija je 13 g (dve merice)

Namena: dodatak ishrani na bazi aminokiselina razgranatog lanca, L-glutamina, vitamina i mešavine elektrolita

Aktivni sastojci

Preporučena doza (13 g)

% PDU

Aktivni sastojci

Preporučena doza (13 g)

% PDU

AMINO MEŠAVINA

 

 

MEŠAVINA ELEKTROLITA

 

 

Mikronizovani L-leucin

3400 mg

/

Kokosova voda u prahu

500 mg

/

Pepform® peptidi obogaćeni leucinom

100 mg

/

Smeša elektrolita (natrijum-citrat, mono-kalijum fosfat, magnezijum-citrat)     

325 mg

/

Mikronizovani L-izoleucin

1750 mg

/

MEŠAVINA VITAMINA

 

 

Mikronizovani L-valin

1750 mg

/

Niacin (u obliku nikotinamida)

5 mg NE

31.00%

Mikronizovani L-glutamin

900 mg

/

Vitamin B6 (u obliku piridoksin-hidrohlorida)

4,12 mg

294.00%

Pepform® peptidi obogaćeni glutaminom

100 mg

/

Vitamin B1 (u obliku tiamin-hidrohlorida)

2,95 mg

268.00%

PDU = preporučeni dnevni unos za odrasle

*Sastojci: aminokiseline razgranatog lanca (L-leucin, L-izoleucin, L-valin), rezistentni dekstrin, aroma, DL-jabučna kiselina, L-glutamin, kokosova voda u prahu, limunska kiselina, zaslađivač – acesulfam K, tri-natrijum citrat, mono-kalijum-fosfat, zaslađivač-sukraloza, Pepform® peptidi obogaćeni leucinom (MLEKO), Pepform® peptidi obogaćeni glutaminom, (SOJA, MLEKO), sredstvo protiv zgrudnjavanja – kalcijum-silikat, L-izoleucin, L-valin, boja -kurkumin, magnezijum-citrat, L-askorbinska kiselina, nikotinamid, piridoksin-hidrohlorid, tiamin-hidrohlorid, boja – E131, cijanokobalamin

*za ukus zelene jabuke

Alergen info: Proizvedeno u pogonu u kojem se takođe prerađuju žitarice koje sadrže gluten, jaja, ribe, školjkaši i ostali mekušci, sumpor-dioksid, celer, jezgrasto voće.

Nutritivna vrednost proizvoda 100 g/13 g: energetska vrednost 1417 kJ (336 kcal)/184 kJ (44 kcal), proteini 60,67 g/7,88 g, ugljeni hidrati 10,78 g/1,4 g od kojih (šećeri 1,26 g/0,16 g, masti 0,18 g/0,02 g, od kojih zasićene masti 0,17 g/0,02 g, Vlakna 9,46 g/1,23 g, So 0,77 g/0,1 g

Način primene: uzimati sadržaj 2 merice proizvoda i rastvoriti u 500 ml vode i koristiti u toku ili nakon visoko intenzivnog vežbanja. Takođe se proizvod može rastvoriti u kesici i konzumirati u toku dana.

Upozorenje: Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Ne preporučuje se za osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje i osobe preosetljive na neki od sastojaka. Ovaj proizvod je namenjen I za primenu kod osoba sa posebnim režimom ishrane i programom vežbanja za postizanje optimalnih rezultata. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu, uravnoteženu ishranu i vođenje zdravog načina života. Ovaj proizvod nije namenjen dijagnozi, lečenju, niti prevenciji bolesti. Čuvati van domašaja dece.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.