Azgard BCAA i Glutamine ODIN, 500 gr

003245
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

ZAŠTO AZGARD NUTRITION ODIN BCAA I L-GLUTAMIN?


Ove dve aminokiseline su naučno formulisane da promovišu potpuni oporavak, rast i oporavak mišića, dok istovremeno sprečavaju razgradnju mišića!


Glutamin je najzastupljenija aminokiselina koja se nalazi u ljudskom telu i verovatno je najvažnija u procesu izgradnje mišića i sticanja snage. Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) su ključne aminokiseline: leucin, izoleucin i valin. Kombinacija ove tri esencijalne aminokiseline čine približno 1/3 koštanih mišića u ljudskom telu i igraju važnu ulogu u sintezi proteina, a time i u rastu i popravci mišića.


Ova vrhunska Azgard Nutrition formula se sastoji od 7000mg čistog L-glutamina i 10000mg BCAA u odnosu 2:1:1 - Azgard Nutrition Odin BCAA i glutamin će održati vaš rast i oporavak aktivnim!

 


Po jednoj dozi (10g)L-Leucine2.5g L-Isoleucine1.25g L-Valine1.25g L-Glutamine3.5g

Sastojci: L-glutamin, L-leucin, L-valin, L-izoleucin, regulatori kiselosti: limunska kiselina i natrijum citrati, boje: amonijačna karamela (aroma kola), arome, zaslađivači: acesulfam K i sukraloza, boje: kohinil crvena aroma lubenice, kupine i jagode), kinolin žuta (aroma limuna) - može imati štetan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece, briljantno plava (ukus kupine)

NAČIN UPOTREBE:

Preporučujemo da rastvorite jednu mericu (10g) u 300ml vode i da konzumirate napitak u toku treninga. U danima kada nemate trening, za najbolje delovanje rastvorite jednu mericu (10g), uveče pred spavanje.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.