Workout Premium Whey 2000 gr

5
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

IZVUCITE MAKSIMUM IZ VAŠIH TRENINGA

Neophodan preparat u svakom bodybulding programu, WORKOUT NUTRITION WHEY PROTEIN se koristi za povećanje unosa proteina u ishrani – gradivnog materijala za rast čiste mišićne mase. Ubacivanjem whey proteina u vaš program ishrane je ključni korak za ozbiljan napredak u treningu i optimalnu transformaciju tela. WORKOUT NUTRITION WHEY PROTEIN ubrzava sintezu proteina i pokreće prirodne anaboličke procese u telu. Zbog svoje odlične svarljivosti, ovaj proizvod omogućava telu da lako apsorbuje sve proteine i koristi ih za obnavljanje i izgradnju mišićnog tkiva.

Istraživanja pokazuju da konzumiranje premium proteina visokog kvaliteta nakon treninga pomaže mišićima da se brže oporave. Neposredno posle treninga, kada je vaše telo spremno za apsorpciju hranljivih materija, brzo svarljivi izvor proteina pomaže da telo iz kataboličkog stanja (razgradnja mišica) pređe u anaboličko stanje (izgradnja mišića). Protein surutke je najbolji izvor proteina posle treninga jer se sa svojom visokom biološkom vrednošću apsorbuje i koristi brže od bilo kog drugog izvora. Pored toga, kompletan profil aminokiselina, bogat prirodnim esencijalnim amino kiselinama razgranatog lanca (BCAA), omogućava whey proteinu da ubrza sintezu proteina i rast mišica. Ovo se ne može postići sa izvorom proteina iz (čvrste) hrane.

WHEY PROTEIN je jedan od najboljih preparata za kontrolisanje apetita, i za podršku zdravom gubljenju telesne težine jer njegove nutritivne karakteristike povećavaju sitost i smanjuju poremećaje prejedanja.

NAJBOLJI PROCES PROIZVODNJE – WHEY POSLEDNJE GENERACIJE

WORKOUT NUTRITION koristi samo ne-denaturisani whey protein koncentrat proizveden tehnologijom hladne ultra-filtracije. Prerada na niskoj temperaturi štiti protein i čuva proteinske frakcije da ostanu netaknute dajući vam najvišu koncentraciju amino kiselina za izgradnju misića. Ovo osigurava da pored toga sto dobijate protein koji se veoma lako rastvara, bez neželjenih naslaga i grudvica, takođe dobijate odličnu apsorpciju proteina i dostupnost aminokiselina. Koncentrat proteina surutke proizveden prirodnom tehnologijom hladnom ultra-filtracijom (CVF®) sadrži visoku dozu esencijalnih amino kiselina (one koje telo nije u stanju da proizvede). Koncentrati često imaju više bioaktivnih jedinjenja od drugih vrsta proteina surutke. Protein surutke je najbogatiji izvor aminokiselina i leucina. Istraživači su otkrili da povećanje nivoa leucina u krvotoku izaziva pojačanu sintezu proteina. Studije su pokazale da protein surutke koji se konzumira pre ili posle vežbanja brzo povećava stopu sinteze mišicnih proteina. Protein surutke se brzo apsorbuje i sadrži vise leucina od drugih izvora proteina.

BEZ AMINO „SPAJKOVANJA”

Ovaj protein NIJE amino „spajkovan” i sadži samo najkvalitetniji WHEY PROTEIN KONCENTRAT bez inferiornih  izvora proteina iz surutke ili drugih lošijih izvora proteina kao što je soja.

BEZBEDNOST I VISOKI STANDARDI

Svi WORKOUT NUTRITION proizvodi imaju dozvolu za stavljanje u promet, i proizvedeni su u skladu sa široko priznatim standardima kvaliteta (GMP) i bezbednosti hrane (HACCP). Proizvodni pogon u EU gde se WORKOUT NUTRITION WHEY pravi, pored ovih standarda stvorio je i NANOPURE (interni sistem kvaliteta), što znači da je dozvoljeno korišćenje samo najčistijih sirovina za pravljenje svih proizvoda.

Pored vrhunskog kvaliteta sirovina koje koristimo, podjednako nam je važno kakav će ukus imati naši proizvodi. WORKOUT NUTRITION proizvodi su napravljeni sa najboljim ukusima koji se mogu naći na tržištu. Nećete moći da dočekate sledeće serviranje. Ubacite WORKOUT WHEY u blender, dodajte mleko ili vodu i kocke leda, i uzivajte u napitku koji je kao najbolji milkšejk. WORKOUT NUTRITION whey protein ukusi su toliko dobri da biste mogli da ga pijete po ceo dan.

PREMIUM PROTEIN

ODLIČNA RASTVORLJIVOST

LAKA SVARLJIVOST

BRZA APSORPCIJA

NEVEROVATAN UKUS

WORKOUT NUTRITION WHEY CE PREVAZIĆI VAŠA OČEKIVANJA

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.