QNT Multivitamin za žene, 60kaps

03267
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
Multivatimini za žene se sastoje od 12 vitamina i 7 minerala koji će vam omogućiti da budete vitalni, puni energije i u hormonskom balansu.  

Zbog sve manje vitaminsko mineralne vrednosti u velikoj većini naše ishrane, suplementacija je postala neophodna. Uprkos zdravoj i uravnoteženoj ishrani, potrebno je jesti velike količine hrane kako bi se unele sve preporučene nutritivne vrednosti u vitaminima i mineralima. Ženski multivitamini sadrže kompleks koji objedinjuje sve vitamine i minerale koji će vam pružiti prirodnu energiju koja će se odraziti na vašu vitalnost, ten, imunitet i pomoći u borbi protiv oksidativnog stresa. Kompleks sadrži uravnoteženu i optimalnu dozu vitamina i minerala. Multivitaminski kompleks posebno treba da koriste žene koje su pod stresom, prolaze kroz menopauzu ili imaju bolne i obilne cikluse, ukoliko su izložene zagađenju vazduha, koriste alkohol ili cigarete, imaju sklonost ka infekcijama, tokom dijeta ili se bave intezivnom fizičkom aktivnošću.

Pozitivan uticaj na hormone, pms, menopauzu:
Ženski multivitamini sadrže visoku koncentraciju ekstrakta biljke Divlji jam. Divlji Jam se koristi za ublažavanje menstrualnih bolova i grčeva, takođe utiče na ublažavanje simptoma menopauze. Pomaže kod ženskog steriliteta, stimuliše proizvodnju progestorerona koji ima i podmlađujući efekat. Divlji jam poboljšava varenje, nadutost, reumatske bolove. Ovaj dodatak će vam smanjiti oscilacije raspoloženja i doneće ravnotežu u svakodnevnom životu.

Vitamini za zdrav i snažan organizam:
Multivitaminski kompleks sadrži folnu kiselinu koja utiče na sintezu DNK, kao i za funkcionisanje skoro svake ćelije u telu. Folna kiselina utiče na proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i koristi se protiv anemije.

Biotin je esencijalni koenzim koji ima odličan uticaj na zdravlje i lepotu kože, kose i noktiju.

Vitamin A antioksidans koji stimuliše imuni sistem, utiče na zdravlje očiju i dobar vid.

Sunčev vitamin vitamin D3, stimulisaće proizvodnju antitela i time ojačati imunitet. Njegova visoka bioraspoloživost takođe pomaže u jačanju opšte strukture skeleta i pomaže u održavanju mišićne mase. Vitamin C ima antioksidativna svojstva, koja posebno podstiču proizvodnju belih krvnih zrnaca. Pomaže u smanjenju umora zahvaljujući podsticaju koji daje telu. Ovaj vitamin je savršen stimulans koji će doneti vitalnost tela i istovremeno je idealan saveznik za dobro zdravlje kože.

Vitamin E takođe ima odlična antioksidativna svojstva koja će zaštititi telo od raznih loših spoljašnjih uticaja.

Kompleks vitamina B koji će doprineti normalnom energetskom metabolizmu i pomoći u borbi protiv umora. Ovi vitamini takođe učestvuju u pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i imunog sistema.

Minerali za žene:
Pored vitamina sastav Ženskih multivitamina je bogat i mineralima koji su podjednako važni za pravilno funkcionisanje organizma. Cink, Gvožđe, Bakar, Mangan, Selen, Hrom i Jod kako bi se obezbedio idealan balans minerala koji će vam obnoviti energiju i osnažiti imunitet. Multivitamini za žene sadrže veću koncentraciju Gvožđa u odnosu na Multivitamine za muškarce. Žene imaju veću potrebu za crvenim krvnim zrncima, posebno tokom menstruacije. Gvožđe je esencijalni mineral za imuni sistem koji takođe na vitalnost, učestvuje u transportu kiseonika kroz telo i pomaže u formiranju crvenih krvnih zrnaca.

Ženski multivitamini su idealan dodatak koji sadrži sve neopohodne sastojke za žene koje žele da se osećaju zdravije, vitalnije, kako bi mogle još lepše da zrače.

Pakovanje: 60 veganskih kapsula
Preporučena upotreba: Jedna kapsula dnevno uz obrok (najbolje uz ručak)

Dijetetski proizvod.
Hrana za posebne medicinske namene.
Konsultivati se sa stručnim licem.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.