QNT Hair-Skin-Nails, 90kaps

78
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
- Stimuliše rast kose
- Utiče na zdravlje kože
- Ojačava nokte

Često ulažemo dosta novca za spoljašnju negu lepote kao što su kreme, serumi, maske za lice, pakovanje za kosu… Zanemarujemo činjenicu da je mnogo važnije i brže delovanje iznutra kroz ishranu i vitaminske dodatke.

Hair Skin Nails je kompleks mikronutrijenata koji deluju u sinergiji u borbi protiv problematične kože, slabe kose i lomljivih noktiju. Sadrži čak 15 sastojaka koji su ukomponavani tako da omogućavaju maksimalnu bioraspoloživost iznutra kako bi se suprotstavili svim nedostacima u ishrani koji utiču na lepotu i zdravlje kože, kose i noktiju.

Upravo ta kombinacija različitih vitamina,minerala, aminokiselina i ulja obezbediće sve potrebne hranljive materije, kako bi se upotpunio svaki nedostatak esencijalnih hranljivih materija koji mogu biti prisutni u svakodnevnoj ishrani. Hair Skin Nails je namenjen svima koji imaju problem sa lomljivom, slabom i suvom kosom, problematičnom kožom, lomljivim krtim noktima.

Pravi sastojci za zdravlje i lepotu:
Omega 3 utiče na elastičnost kože, takođe deluje protivupalno što je vrlo važno u borbi protiv akni i psorijaze. U Hair Skin Nails je upotrebljena je najkvalitetnija divlja riba, prečišćena od i najmanjeg ostatka zagađivača ili teških metala. Kao takva sadrži neuporedivo više OMEGA 3 masnih kiselina, koje telo ne sintetiše samo, a esencijalno je u održavanju zdravlja kose, kože i noktiju.

Boražino ulje je bogato Omega 6 i gama linolenskom, neuobičajenom masnom kiselinom, doprinosi održavanju elastičnosti kože, pomaže u borbi protiv starenja, ima regenerativno dejstvo, revitalizuje lomljive nokte i jača oštećenu kosu.

Kao treći sastojak izdvajamo aminokiselinu L-cistin. On učestvuje u sintezi keratina, osnovnog elementa za zdravu kosu i nokte. Takođe pomaže u regeneraciji ćelija kože glave i toniziranju vlakana kose. Pored toga, ova aminokiselina učestvuje u procesu formiranja melanina, koji štiti kožu od štetnih uticaja spoljašnjih agresija i starenja.

Hair-Skin-Nails sadrži 10 različitih vitamina i minerala koji imaju značajnu ulogu u održavanju zdrave kose, noktiju i kože.
Vitamin C, doprinosi stvaranju kolagena, ovog esencijalnog proteina koji učestvuje u razvoju i regeneraciji kože. Druga prednost ovog vitamina je njegova uloga antioksidansa koji pomaže u očuvanju stanja kože boreći se protiv spoljnih agresija.

Kompleks vitamina B koji će delovati u simbiozi. Njihova različita dejstva jačaju, regenerišu i hidriraju kožu kako bi pomogli u održavanju čvrste i blistave kože. Takođe će pomoći u stimulisanju proizvodnje kolagena i reprodukcije ćelija. Pored toga, njihovo delovanje će stimulisati proizvodnju keratina što rezultira poboljšanjem rasta kose i jačanjem noktiju.

Vitamin E igra antioksidativnu ulogu pored stimulacije proizvodnje kolagena. Ovaj vitamin podstiče cirkulaciju krvi, koja će podržati brži rast kose i bolje održavanje elastičnosti kože.

Cink ima opšte dejstvo u telu. Pored njegove dobropoznate uloge u imunološkom sistemu, štiti ćelije od oksidativnog stresa. Takođe igra ulogu u proizvodnji elastina, ključnog elementa koji koži daje elastičnost i čvrstinu. Cink je takođe uključen u proizvodnju keratina koji vašoj kosi daje snagu i sjaj.

Gvožđe, još jedan ključni sastojak ovog dodatka ishrani, obezbeđuje oksigenaciju ćelija. Ova kombinacija će promovisati pravilno funkcionisanje ćelija sprečavanjem gubitka kose ili jačanjem noktiju.

Pakovanje: 90 mekih kapsula.
Prepopučena upotreba: 3 kapsule dnevno sa vodom.
Unos treba ograničiti na nekoliko meseci uz konsultaciju sa stručnim licem.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.