DY Multivitamin Complex 60 tabl

48
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

DY MULTIVITAMIN COMPLEX OBEZBEĐUJE SVE NEOPHODNE VITAMINE I MINERALE UZ LAKO APSORBOVANJE

DY Multivitamin Complex je kompleks vitamina vrhunskog kvaliteta koji je izuzetno značajan jer vašem organizmu pruža sve potrebne vitamine i minerale, a obogaćen je i drugim važnim nutrijentima. Njegova profesionalna i specijalno osmišljena formula na idealan način može da odgovori na sve potrebe sportista i rekreativaca, uspešno čuvajući njihovo fizičko i mentalno zdravlje.

Za suplemente koji vašem organizmu treba da pruže najneophodnije nutrijente kao što su vitamini i minerali, izuzetno je važno da se dobro apsorbuju jer samo na taj način mogu da očuvaju sve benefite koji se dobijaju njihovom upotrebom.

Upravo zato je ključna odlika ovog moćnog vitaminskog kompleksa to što je posebno dizajniran tako da se omogući što bolja apsorpcija njegovih sastojaka kako bi se očuvao kvalitet njihovog delovanja na organizam. Osim toga, inovativna formula koju sadrži DY Multivitamin Complex obezbeđuje i optimalne doze vitamina i minerala koje su zasnovane na temeljnim naučnim ispitivanjima.

Unapređenim načinom proizvodnje i primene sastojaka, Multivitamin Complex je suplement visokog kvaliteta koji obezbeđuje sve vitamine koji su rastvorljivi u vodi i mastima, čime postavlja visok standard za ostale multivitaminske komplekse.

Svaka porcija u pakovanju sadrži čak 24 vitamina i minerala koji su ključni za pravilan rad vašeg organizma, a ovaj kvalitetan vitaminski kompleks obogaćen je i koenzimom Q10 kao i ekstraktima biljaka ginko bilobe i žen-šena.

PREDNOSTI KOJE VAŠEM ORGANIZMU PRUŽA DY MULTIVITAMIN COMPLEX

Veliki značaj ovog kvalitetnog multivitaminskog suplementa je u tome što pruža podršku brojnim funkcijama u organizmu čime se unapređuje kvalitet života, ali i intenzitet bavljenja fizičkom aktivnošću. Neke od glavnih funkcija koje pokriva ovaj vitaminski kompleks su pravilan rad nervnog sistema, očuvanje imunog sistema, zdravlja očiju, kostiju i koštanog sistema, a uspešno smanjuje i umor i iscrpljenost pružajući vam dodatne količine energije.

Optimalni oblici vitamina i minerala koje sadrži Multivitamin Complex popularnog brenda DY Nutrition obezbeđuju visoku bioraspoloživost i lako apsorbovanje. Osim vitamina i minerala koji igraju ulogu u mnogobrojnim ključnim funkcijama u organizmu, Multivitamin Complex u svom kvalitetnom sastavu ima i druge dragocene komponente, kao što su koenzim Q10 i ekstrakti biljaka žen-šen i ginko bilobe.

Koenzim Q10 je moćan antioksidans koji je važan za proizvodnju energije i očuvanje ćelija našeg tela, a takođe je popularan i zbog svog pozitivnog delovanja na rad mozga i pravilno odvijanje moždanih funkcija, kao i regulaciju stresa, raspoloženja i mentalnih funkcija. U idealnoj kombinaciji sa biljnim ekstraktima korejskog žen-šena i biljke ginko biloba, ova kvalitetna komponenta ima ulogu regulisanja stresa i poboljšanja koncentracije, pamćenja i drugih kognitivnih sposobnosti.

Način upotrebe: 1 tableta konzumira se dva puta dnevno uz dosta vode ili druge tečnosti.

Pakovanje i preporučena dnevna količina: DY Multivitamin Complex dolazi u pakovanju koje sadrži 60 tableta, što je ukupno 30 porcija po pakovanju. Kada se radi o optimalnom dnevnom unosu ovog multivitamina, preporuka je da se konzumira jedna porcija odnosno po jedna tableta dva puta u toku dana.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.