DY Collagen Complex, 300gr

003335
3.590 rsd
Nema na zalihama

DY Nutrition Collagen Complex prah je kombinovan sa drugim sastojcima koji zajedno proizvode veći ukupni efekat na zglobove, kao i na vezivno tkivo, mišiće i kožu.

Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

DY Collagen Complex je suplement vrhunskog sastava i kvaliteta, bogat kolagenom, najzastupljenijim proteinom u telu. 

Značaj koji kolagen ima za očuvanje funkcija organizma je izuzetno veliki, posebno ako se uzme u obzir to da ova supstanca ulazi u sastav kože, kostiju, mišića, tetiva i hrskavice. Ovo je moguće zahvaljujući jedinstvenoj strukturi kolagena koja podseća na vlakna, čime je idealan kao vezivno tkivo. Na taj način kolagen ima jednu od glavnih funkcija u povezivanju kostiju međusobno, kao i kosti sa mišićima.

Suplementacija na bazi kolagena je najbolji način da se organizmu obezbedi pravilno funkcionisanje na nekoliko važnih nivoa, pa se takvi suplementi sve više nalaze u redovnoj konzumaciji ljudi. Razlozi njihove sve veće popularnosti su upravo velika uloga i korist kolagena za smanjivanje bolova u zglobovima i mišićima, kao i očuvanje zdravog izgleda kože. 

Upravo ove glavne prednosti vam svojim kvalitetnim sastavom omogućava Dorian Yates Collagen Complex

 

BENEFITI KOJE TELU PRUŽA COLLAGEN COMPLEX

Prilikom bavljenja intenzivnim fizičkim aktivnostima može se desiti da dođe do povreda ili oštećenja koje često dolaze u paru sa bolovima i upalama, pa je od velikog značaja obezbediti preventivu osetljivim delovima tela kao što su zglobovi, tetive i ligamenti. 

Bogata ponuda popularnog brenda DY Nutrition obuhvata suplemente vrhunskog kvaliteta, među kojima je i preparat Kolagen Kompleks. Kada se radi o sastojcima koji se koriste u proizvodnji, ovaj suplement nudi sastojke visokog kvaliteta, što je izuzetno važno za preparate koji služe kao suplementi u ishrani. Ovaj kvalitetni kolagen prah u svom sastavu ima i druge značajne sastojke koji zajedničkim delovanjem doprinose još većem pozitivnom delovanju na zglobove, ali i na kožu, vezivno tkivo i mišiće.

Vitamin C koji se takođe nalazi u ovom kolagenskom suplementu ima veliki značaj za pravilno formiranje kolagena u organizmu, dok je vitamin B6 njegov sastavni deo jer telu pruža značajne količine energije, dok smanjuje rizik od upala u zglobovima i kostima. 

Hijaluronska kiselina je još jedna od komponenti ovog suplementa, a njen značaj ogleda se u podršci održanja optimalnih nivoa kolagena u zglobovima. Ova supstanca se prirodno može naći u našim očima kao tečnost i u zglobovima, gde zahvaljujući svojoj strukturi uspešno smanjuje habanje zglobova, oštećenja, bolove i upale.

Upotreba Collagen Complexa suplementa doprinosi očuvanju vašeg imunog sistema i zdravlju krvnih sudova. Kolagen takođe omogućava normalne funkcije mišića i uspešno čuva zdravlje kostiju, zglobova, tetiva, ligamenata, što je izuzetno važna karakteristika ovog suplementa ukoliko ste sportista ili ste izloženi napornim fizičkim aktivnostima. 

Ukusi: Grožđe

Način upotrebe kolagena: ½ porcije (7,5 g) pomeša se sa 250 ml hladne vode i konzumira se jednom dnevno, između obroka.

Pakovanje i preporučena dnevna količina: Collagen Complex dolazi u pakovanju koje sadrži 20 porcija. Svaka od porcija obuhvata jednu mericu, odnosno 15 g suplementa. 

Pre upotrebe pročitajte obavezno specifikaciju preparata.

Nutritivne vrednosti
Veličina 1 porcije: 1 merica (15 g)
Broj porcija po pakovanju: 20
SADRŽAJ Na 100 g Po porciji(15 g) *RI% (po porciji)
Energija 1462 kj/
344 kcal
219 kj/
52 kcal
3 %
Masti
od kojih
– Zasićene
0 g

0 g

0 g

0 g

0 %

0 %

Ugljeni hidrati
od kojih
– Šećer
19 g

1,4 g

2,9 g

0,21 g

1 %

0 %

Protein 67 g 10 g 20 %
So 0,14 g 0,02 g 3 %
Suplementne vrednosti
Vitamin C 600 mg 90 mg 112%
Cink 73 mg 11 mg 110%
Selen 733 µg 110 µg 200%
Natrijum 54 mg 8,1 mg  
Kolagen 67 g 10 g  
Hijaluronska kiselina 833 mg 125 mg  
Acai bobica
(Euterpe oleracea)
voćni ekstrakt
1000 mg 150 mg  
Šipak u prahu
(Rosa canina)
333 mg 50 mg  
Ekstrakt repe 300 mg 45 mg  
*RI% – Referentni unos / Preporučen dnevni unos kod odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal)

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.