Scitec 100% Whey Protein 2.35 kg
- — Platnim karticama online
- — Gotovinom
- — Pouzećem
- — Uplatom na račun
- — Pay pal
- ultrafiltrirani koncentrat proteina surutke visokog kvaliteta
- imunoglobulini - podrška imuno sistemu
- visok nivo anaboličkih amino kiselina (BCAA, arginin, glutamin, tirozin)
- odlični ukusi
Sadržaj 100% Whey Protein-a je unapređen dodacima ultrafrakcije iz proteina surutke i enzimski je prečišćen. Sastav amino kiselina (značajnih za mišićna vlakna) je izuzetno povoljan, preparat je lako svarljiv, a ukus mu je odličan zahvaljujući kvalitetnoj tehnologiji. Čak 50% prisutnih amino kiselina čine esencijalne amino kiseline, od kojih su velik deo amino kiseline razgranatog lanca (BCAA) koje štite mišićno tkivo od razgradnje.
100% Whey Protein je pojačan glutaminom koji predstavlja jednu od važnijih amino kiselina u mišićima, s obzirom na njegovo povoljno dejstvo za oporavak i izgradnju mišića, kao i sprečavanje njihove razgradnje. Pored snažnog uticaja na izgradnju čiste mišićne mase, 100% Whey Protein sadrži frakciju imunoglobulina koja pojačava imunološku optornost organizma, jer povećava nivo najjačeg antioksidanta u organizmu, glutationa. 100% Whey Protein sadrži i tzv. 'Amino Shuttle2' kompleks (dekstroza, L-glutamin, taurin)
| Nutritivna vrednost proizvoda | 100 g | Dnevna doza/30 g | 
| Energetska vrednost | 1634 kJ/389 kcal | 491 kJ/117 kcal | 
| Masti - od čega zasićene masti | 8,0 g 5,0 g | 2,4 g 1,5 g | 
| Ugljeni hidrati -od čega šećeri | 6.3 g 5,7 g | 1,9 g 1,7 g | 
| Proteini | 73,0 g | 22,0 g | 
| So | 1,4 g | 0,43 g | 
| Sadržaj aktivnih sastojaka | 100 g | 30 g | 
| Koncentrat proteina surutke | 85,5 g | 25,65 g | 
| Taurin | 3,3 g | 0,99 g | 
| Dekstroza | 1,4 g | 0,42 g | 
| L-glutamin | 1,0 g | 0,30 g | 
*Vrednosti u tabelama su iskazane za ukus čokolade.
 
    
            
 
 
                                                 
                                                 
                                                
 
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
 
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                
 
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                
