Phd Pre-Wkt BURN, 200gr

002909
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Kako da brzo sagorite uporne masne naslage?

Ljudsko telo je izvanredna mašina. Čak i posle mnogo godina zanemarivanja i taloženja kilograma, možete relativno brzo da se oslobodite viška, ako se pametno i predano posvetite vežbanju, zdravoj ishrani i suplementaciji.

Predstavljamo vam savete za ekspresno sagorevanje masnih naslaga:

Vežbajte ujutro: Istraživanja su pokazala da osobe koje vežbaju rano ujutro sagorevaju i do 23 odsto više masnoća od onih koji vežbaju popodne.

Kratko i brzo: Ako tokom 40 minuta vežbanja, održite srčani rad na 80 odsto od maksimuma, tokom narednih 19 sati sagorevaćete masne naslage, kao da sve vreme vežbate. Intenzitet je važniji od trajanja vežbe, tvrde istraživači.

Dižite tegove polako: Treninzi snage su ključni za gubljenje masnih naslaga, a njihovu snagu možete povećati za 50 odsto, ukoliko izvodite super-spora ponavljanja. Birajte bučice umesto sprava, jer aktiviraju više mišićnih vlakana.

Ubrzajte, pa usporite: Takozvane HIIT kardio vežbe dokazano efikasno sagorevaju suvišne masne naslage. Takve vežbe podrazumevaju naizmenično izvođenje vežbi visokog i vežbi niskog intenziteta uz kratke pauze.

Nabacite težinu: Nošenjem prsluka sa opterećenjem (koji ima oko 10 odsto vaše telesne težine) tokom šetnje može povećati vaše sagorevanje kalorija za impresivnih osam odsto.

Slušajte brzu muziku: Pesme brzog tempa teraju vas da energičnije izvodite vežbe i brže trčite, u odnosu na balade.

Prvo tegovi, pa onda trčanje: Dizanjem tegova pre kardio aktivnosti ubrzava sagorevanje masnih naslaga. Nemojte se plašiti velikih težina. Dokazano je da veći tegovi u manje ponavljanja daju intenzivniju vežbu i sagorevaju više masnoća.

Jedite više proteina: Dobar doručak bogat proteinima omogućava vam da sagorite više masnoća tokom ostatka dana. Odličan izbor su jaja.

Nikad ne unosite manje od 1.500 odnosno 1.200 kcal dnevno: Minimum kalorija koje muškarac treba da unese je 1.500, a žene 1.200. Sve manje od toga, dovodi vaše telo u stanje gladovanja, a to je stres, pod kojim vaše telo pokušava da očuva masne naslage.

Postepeno smanjujte kalorije: Ako sebi uskratite više do 250 kcal dnevno, telo će usporiti metabolizam, očekujući da ćete ga izgladnjivati. Zato postepeno smanjujte kalorijski unos.

Izbegavajte alkohol: Dokazano je da samo jedno alkoholno piće može usporiti metabolizam za čak 73 odsto. To je zbog toga što telo alkohol tretira kao otrov i kada ga unesete, sve snage preusmerava na njegovu razgradnju.

Vodite računa o snu: Ako spavate osam i po sati svakog dana, brže ćete trošiti masne naslage, nego u slučaju da spavate manje od šest, kao što je uglavnom slučaj sa savremenim ljudima.

Nabavite adekvatnu suplementaciju: Pored svih ovih koraka, važno je da se naoružate dobrom suplementacijom, koja će vam omogućiti maksimalne rezultate. Pravi izbor je PhD Pre-Wkt BURN, moćni suplement uz koji ćete brzo i lako ukloniti masne naslage i osloboditi snažne mišiće.

Glavne prednosti

 • Napitak koji se uzima pre treninga za metabolizaciju masti

 • Sagorevanje masnoća velikog intenziteta

 • Kompletna formula

Šta je Pre-Wkt BURN?

PhD Pre-Wkt BURN je energetsko piće koje se uzima pre bilo kakvih intenzivnih vežbi za sagorevanje masnih naslaga. Sadrži kompletne nivoe aktivnih sastojaka, ali i efikasni TeaCrine® (1,3,7,9-Tetrametilurska kiselina), sagorevač masti iz prirodnih izvora.

Koje su prednosti Pre-Wkt BURN-a?

Pre-Wkt BURN sadrži i kombinovanu dozu od 6g L-glutamina i amino kiselina razgranatog lanca, koji štite mišićnu masu svih onih koji vežbaju na prazan stomak. Pre-Wkt BURN sadrži i 225mg kofeina po porciji, L-karnitin, L-tirozin i konjugovanu linolnu kiselinu (CLA). Namenjen je i muškarcima i ženama koji praktikuju treninge visokog intenziteta za gubljenje masnih naslaga kao što je H.I.I.T, vežbe pod opterećenjem i intenzivne kardio treninge.

Uputstvo za upotrebu

Dodajte jednu mericu (10g) u 300ml ledene vode, mućkajte 10 sekundi i popijte 15-30 minuta pred napornu fizičku aktivnost.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.