German Forge FatBurner, 90kap

002467
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

GERMAN FORGE FATBURNER PROFESSIONAL - OPTIMALNA PODRŠKA ZA EFIKASAN METABOLIZAM
Svako želi imati zdravo i zategnuto telo, ne samo sportisti i rekreativci.

Ispod slike vitkog i sportskog tela obično predstavljamo mišiće bez ikakvih masnoća. Svi znamo činjenicu da ako želimo smanjiti telesnu težinu, moramo se pobrinuti za kalorijski deficit u telu. Znači da trebamo unositi manje kalorija, nego što ih potrošimo. Kako biste se oslobodili neželjene masnoće na telu, potrebno je telu osigurati kalorijski deficit i redovnu fizičku aktivnost (sport).

Ako to ne pomogne u tolikoj meri kako biste Vi želeli, možete sebi pomoći s dodacima ishrani, tzv. fatburnerima odnosno proizvodima za sagorevanje masnoća.

L-CARNITINE:  TAJNA BODYBUILDERA, KOJA OMOGUĆAVA EFIKASAN METABOLIZAM MASTI


Za postizanje optimalnih, trajnih rezultata preporučljivo je korišćenje fatburnera, kao što je German Forge Fatburner Prosfessional, pre treninga. S efikasnom mešavinom sastojaka, kao što su ekstrakt agruma aurantium, đumbir u prahu, kofein, guarana i ekstrakt luba, nove kapsule German Forge Fat Burner Professional osiguravaju optimalnu pomoć u efikasnom sagorevanju masnoća – bilo u fazi mršavljenja ili u fazi definicije. Proizvod je pogodan za žene i muškarce i za sportiste i rekreativce. Za optimalnu efikasnost proizvoda,  kapsule German Forge Fatburner Prosfessional sadrže i L-karnitin (12.285 mg na 100 g) i holin (3378 mg na 100 g), skriveno oružje bodybuildera , koji doprinose efikasnom metabolizmu masnoća.

Proizvod ne sadrži laktozu i gluten tako da je pogodan za sve, koji su osetljivi na navedene sastojke.

 

Sastojci: goveđi želatin, ekstrakt gorke narandže, L-karnitin, đumbir u prahu, kofein, ekstrakt guarane, holin bitartrat, bioflavonoidi citrusa, ekstrakt kore vrbe, regulator kiselosti (vinska kiselina, (L +)), sredstvo protiv zgrudnjavanja (magnezijum stearat, silicijum dioksid), hrom (III) hlorid.

Alergeni: Može sadržati tragove glutena, jaja, soje i mleka.

Uzmite 1 dozu pre doručka sa vodom.​Upozorenje: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Ne koristi se kao zamjena za uravnoteženu i raznovrsnu ishranu. Zaštititi od vrućine, vlage i direktne sunčeve svetlosti i čuvati van doomašaja dece!

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.