Ultimate Iso Mass Extreme gainer 4580 gr

000331
15.590 rsd
Nema na zalihama
Na ovaj proizvod se ne obračunava 10 posto popusta za porudžbine preko 10000 din
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Ultimate Nutrition vam sa zadovoljstvom predstavlja IsoMass Gainer, sa do sada najsavremenijom formulom odnosa ugljenih hidrata i proteina, uz dodatak proslavljenih suplemenata kao što su Kreatin, Glutamin i veoma važna korisna ulja neophodna za zdravo funkcionisanje organizma i spaljivanje masti kao što su EFA, CLA i MCT.

Gainer budućnosti „IsoMass” u sebi sadrži 16 grama ugljenih hidrata prema 13 grama proteina, što je idealna proporcija za izgradnju mišićne mase bez dobijanja masnih naslaga. „IsoMass” karakteriše Time-release tj. vremensko otpuštanje proteina, što praktično znači neprekidno proteinsko hranjenje vaših mišića tokom dana, takođe i noću kada vaše telo najviše radi na oporavku. Ovoj formuli se najviše raduju ozbiljni vežbači koji su radi dobijanja kvalitetne mišićne mase nekada morali da ustaju u pola noći kako bi popili svoj “gainer”.

IsoMass Xtreme Gainer dobitna kombinacija

Proteini koji su u sastavu IsoMass Xtreme Gainera su iz različitih izvora što se pokazalo kao dobitna kombinacija u preparatima koji kombinuju proteine sa većom količinom ugljenih hidrata. Hidrati koji se nalaze u IsoMass Xtreme Gaineru potiču iz najkvalitetnijih izvora koji snadbevaju telo neophodnim materijama za obnovu mišićnog glikogena koji se troši u toku vežbanja, kao i za oporavak i rast mišića.

Dobra kombinacija hidrata u najvećoj meri utiče na svežinu kao i dobro raspoloženje u toku teških fizičkih napora. IsoMass Xtreme Gainer je u svoj sastav uneo dodatak od čak 7 vrsta brzo reagujućih kreatina za rast mišića, jer njegove dobro poznate karakteristike pomažu delovanju hidrata i amino kiselina.

Mišić uz pomoć kreatina dobija energiju za treninge, bolje se oporavlja i uvećava svoju masu. Svaka gainer formula budućnosti u sebi mora da sadrži i Glutamin. IsoMass Xtreme Gainer sadrži 4 tipa Glutamina koji igraju važnu ulogu u metabolizmu proteina, uvećanju mišićne mase i oporavku. Tu su takođe i 4 nitrik oksid prekursora, kao i kreatinski prekursor za povećanje prirodne produkcije kreatina i enzimskih kompleksa za povećanje prirodne produkcije kreatina. Takođe nisu izostavljeni i enzimski kompleksi za poboljšanu apsorbciju.

IsoMass Xtreme Gainer formula sadrzi korisna ulja koja imaju bezbroj korisnih svojstava na celo telo i kompletno sve funkcije organizma, u sportu su poznate kao zaštitinice mišića tokom treninga i pomažu telu da koriste nagomilanu masnoću kao energiju. MCT daje dobar izvor energije koje telo koristi kao gorivo.

CLA je najefikasniji sastojak za regulisanje telesne masti i povećanje stečene mišićne mase. IsoMass Xtreme Gainer sadrži širok spektar vitamina, antioksidanata i minerala u tragovima koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma kao i dobrog zdravlja.

Dakle sve ono što se može tražiti od jednog gainera nalazi se u IsoMass Xtreme Gaineru.

SASTAV

Nutritivne vrednosti na:

153g mesano

sa vodom

153g mesano

sa mlekom

100g mesano

sa vodom

100g mesano

sa mlekom

Kalorije

Kalorije iz masti

650kcal

60kcal

940kcal

150kcal

424,8kcal

39,2kcal

614,4kcal

98kcal

Ukupno masti

Zasicene masti

7g

4g

16g

10g

4,57g

2,61g

10,45

6,53

Holesterol

30mg

30mg

19,6mg

19,6

Natrijum

200mg

500mg

130,7mg

326,8mg

Ukupno ugljenihidrati

Dijetalna vlakna

Seceri

80g

6g

5g

110g

6g

5g

52,29g

3,92g

3,27g

718,95g

3,92g

3,27g

Belancevine

65g

72g

42,48g

47,05g

Vitamini i minerali

3220mg

3220mg

2104,5mg

2104,5mg

 

 

Sastav:Izolovani protein iz surutke,mleka  i jaja.Micelarni alfa i beta kazein,kazeinat i laktoferin, kompleks ugljenih hidrata,kreatin monohidrat,trikreatin malat,,kre-alkalin,kreatin orotat, kreatin alfaketoglutarat,kreatin etilester,kreatin piruvat,enzimski modifikovano suncokretovo ulje u prahu,trigliceridi srednjeg lanca u prahu,ulje iz lanenog semena,konjugovana linoleicna kiselina,omega3,vitami a,c,d,e,tiamin,riboflavin,niacin,b6,folna kiselina, B12 biotin,pantotenicna kiselina,kalcijum,gvozdje,fosfor,jod,magnezijum,cink,bakar,hrom,glutapure-glutamin,glutamin alfaketoglutarat,glutamin etil ester,,N-acetil,L-glutamin,arginin alfa ketoglutarat,arginin etil ester Di-HCL,citrulin etil ester malat,BCAA-L-valin,L-valin-etilester,L-leucin,L-leucin etilester,l-isoleucin,L-isoleucin etil eater,CP-kreatin prekursori,betain,glikociamin,enzimi(Proteaza i laktaza) prirodni i vestacki ukusi.Cvekla u prahu(za boju),soja lecitin,sukraloza,acesulfam kalcijum.Proizvod sadrzi mleko,jaja,soju i ribu.

 

Napomena:Proizvod koristiti samo kao dodatak ishrani,nikako za regulisanje tezine.

Preporuka za korišćenje: 3 merice u pola litre vode ili bezmasnog mleka - 3 puta na dan

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.