ActivLab BCAA Xtra Drink, 500ml

003049
‍220‍ rsd
Nema na zalihama
Molimo izaberite jedan ukus
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

BCAA Xtra Drink je funkcionalni napitak koji sadrži BCAA amino kiseline. BCAA Xtra Drink sadrži 5000 mg amino kiselina razgranatog lanca u optimalnim proporcijama, i u zgodnom obliku – u konzervama – tako da ga uvek možete iskoristiti. Ovo je nova verzija našeg poznatog BCAA Xtra napitka, prvog BCAA u obliku napitka na svetu. Sada sa unapređenim sastavom. Nudimo dve ukusne arome – pomorandža i limun. BCAA Xtra Drink se preporučuje kod intenzivnih fizičkih napora kao podrška rekreativnom treningu i pripremama za takmičenje. 

BCAA dodaci ishrani se preporučuju za takmičare i za one koji u teretanu idu samo da bi dostigli svoje telo iz snova. Delovanje BCAA (amino kiseline razgranatog lanca) dodataka ishrani se povezuje sa sastavom tri egzogene amino kiseline: leucina, valina i izoleucina. Egzogene amino kiseline naše telo ne može spontano proizvesti, tako da ih je neophodno uneti kroz suplemente.

 • L-leucin – ovo je amino kiselina koju naše telo nije u stanju da proizvede samo. Učestvuje u sintezi proteina i ima uticaj na delovanje insulina u telu.
 • L-izoleucin – organska hemijska supstanca koja, kada je količina masnih kiselina preniska, postaje energija za mišiće. Njen zadatak jeste i da štiti mišićno tkivo, čak i tokom veoma intenzivnih treninga 
 • L-valin – amino kiselina koja omogućava sintezu proteina i sprečava katabolizam. Izgrađuje mišićno tkivo istovremeno podržavajući delovanje izoleucina. Valin pomaže u izgradnji proteina koji su oštećeni intenzivnim treningom koje izoleucin nije bio u stanju da zaštiti. 

Mnoge kliničke studije su pokazale da redovno uzimanje amino kiselina razgranatog lanca ima pozitivan efekat na funkcionisanje tela. Ne bi trebalo da nedostaju iz dnevne suplementacije ljudi koji brinu o razvoju svoje mišićne mase. Uzimanje BCAA dovodi do različitih pozitivnih efekata: sprečavanja propadanja mišića, ubrzanja oporavka mišića, povećanja izdržljivosti mišića. Upotreba BCAA suplementacije ima pozitivan uticaj na figuru, smanjuje nivo adipoznog tkiva i ima pozitivan uticaj na naše reakcije na stres i bol uzrokovane fizičkim naporima. 

BCAA suplementi bi trebalo da se uzimaju oko sat pre i oko 15 minuta nakon vežbanja. Pre treninga, BCAA pozitivno utiče na izgradnju mišića, a nakon treninga, BCAA blokira propadanje mišića, podržavajući njihovu regeneraciju. Tokom dana kada ne trenirate, BCAA suplementi bi trebalo da se uzimaju na prazan stomak ujutro ili pre spavanja. 

Kome je namenjen?

 • Sportistima 
 • Fizički aktivnim ljudima, naročito onima koji se bave sportovima u kojima je važna snaga, brzina i izdržljivost

Namena: Dodatak ishrani sa aminokiselinama razgranatog lanca (BCAA).  

Način upotrebe: I konzerva dnevno pre iii posle treninga.  

Aktivni sastojci

L-leucin 2500mg
L-izoleucin 1250mg
L-valin 1250mg

Sastojci: voda, ugljen-dioksid, aminokise!ine razgranatog lanca (BCAA) (L-leucin, L-izoleucin, L-valin),  regulatori kiselosti: limunska kiselina, natrijum-askorbat, arome, koncentrovani sok limuna (0,5%),  zaslađivači: sukra!oza i acesulfam K, antioksidans: L-askorbinska kiselina, boja: ribotlavini.  

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.