Olimp Redweiler Shot, 60ml

002329
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
“REDWEILER SHOT je "đavolski" snažan pre-workout, koji se ne može uporediti ni sa kojim drugim pre-workout proizvodom! Neverovatno je šta se može stvoriti, kada stručnjaci u Olimpu počnu stvarati.

REDWEILER SHOT osigurava vam:
 • Snažan "udar" energije
 • Optimalnu kombinaciju beta-alanina, taurina, kofeina, L-tirozina i ekstrakta kajenske paprike
 • Sadržaj samo zakonom dopuštenih sastojaka i doza 
 • Broj sastojaka odabran je u konsultacijama sa stručnjacima
 • U skladu sa strogim standardima, koji se odnose na sadržaj teških metala i bakterijsku besprekornost
 • Odličnog ukusa
 • 2 mega doze u svakoj ampuli
 • Bez dodanog šećera i masti
 • Efikasnost je bila testirana na pojedincima, koji se bave bodybuildingom, sportom snage i izdržljivosti, gde napredak zavisi od maksimalne snage, koncentracije i telesne sposobnosti.


Upozorenje! NIKADA nemojte popiti celu bočicu odjednom! 

Kad dođe period da vam nedostaje energije i vaši mišići zahtevaju dodatnu stimulaciju, sada je dostupan preparat, koji če vaš trening zauvek promeniti. REDWEILER SHOT je napredan stimulans, koji stimuliše vaš centralni nervni sistem (CNS) i omogućava izuzetno jaku stimulaciju, bržu provodljivost nerava i povećanu koncentraciju. Proizvod je takođe efikasan u ekstremno intenzivnim i teškim vežbama.

U proizvodu REDWEILER SHOT se nalaze sledeće komponente:

- Mega doza beta-alanina - 6000 mg na ampulu! Beta-alanin je supstancija za sintezu karnozina i namenjena je osiguranju stalne snabdevenosti natrijumom, što povećava stabilnost pH okoline unutar ćelija (acido-bazna ravnoteža) i time poboljšava proizvodnju energije u mišićnim ćelijama i povećava izdržljivost tela za vreme treninga, koncentraciju i angažovanje u treningu.

- 1000 mg doza taurina u svakoj ampuli! Upotreba taurina pre fizičkog napora bitno poboljšava izdržljivost tela, jer omogućava funkcionisanje Ca2+ kanala u mišićnim ćelijama, koji su uključeni u sistolno-diastolni ciklus. Kombinacija taurina i kofeina deluje sinergijski. Osim toga, taurin štiti mišiće u teškom treningu, jer stabilizuje membrane u mišićnim ćelijama, a takođe uzrukuje povećanje mišićne mase i snage. Taurin povećava i efikasnost u oksidaciji masnih tkiva i time se smanjuje nivo masnog tkiva. (Rutherford et al., 2010).

- Tirozin, koji je prekursor dopamina u mozgu i sprečava osećaj umora.

- Velika doza kofeina - 580 mg po ampuli! Kofein povećava efikasnost aerobnog i anaerobnog treninga, kao i snagu za vreme fizičkog napora. Alkaloid ima ulogu stimulansa, inhibira razgradnju unutar ćelijskih informatora (cAMP), čime je moguće produžiti delovanje kateholamina, kao što je adrenalin. Ovo stimuliše metabolizam, a time  termogenezu i potrošnju kalorija.

- Ekstrakt kajenske paprike. Kapsaicin kajenske paprike povećava količinu topline, proizvedene u organizmu, a u isto vreme smanjuje sintezu masti u masnim ćelijama (adipocitima) i na taj način usporava njihov rast.

Sastojci u proizvodu REDWEILER SHOT su bili odabrani tako da imaju efekt sinergije, koji ima pozitivan uticaj na vaš trening i omogućuje vam produženje teških treninga, pomaže savladati veća opterećenja i maksimalno skratiti vreme odmora između pojedinačnih intervala. 

Povećan opseg treninga nesumnjivo doprinosi povećanom korišćenju energetskih izvora u telu, uključujući i masno tkivo i na taj način pomaže održavati vitak i oblikovan struk. 

S UPOTREBOM PROIZVODA REDWEILER SHOT NEĆETE SE NIKADA VIŠE PITATI "KOLIKO JOŠ DUGO MOGU IZDRŽATI OVAJ NAPOR?" NEGO ĆETE  SE RADOVATI I MISLITI: "KADA ĆE BITI SLEDEĆI TRENING?".

Uzmite 1 dozu 30 minuta pre treninga. Pre upotrebe dobro protresite. Pojedinačna ampula sadrži dve doze. Nakon otvaranja čuvajte u frižideru i uzmite u roku od 48 sati. Upozorenje: Visok sadržaj kofeina. Nije preporučljivo za djecu, trudnice i dojilje (sadržaj kofeina: 967mg/100ml; 290 mg/dozu = ½ ampule (30 ml)). Nemojte prekoračiti dnevnu dozu ½ ampule (30 ml). Ne konzumirajte proizvod ako imate probleme sa srcem, visok krvni pritisak i ako imate alergiju na bilo koji sastojak u proizvodu. Dodatak ishrani nije zamena za oteženu i raznovrsnu ishranu. Preporučuje se raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života. Čuvati izvan domašaja dece.Ostali sastojci: voda, beta-alanin, regulatori kiselosti - natrijum citrat, limunska kiselina; taurin, kofein, arome, L-tirozin, zgušnjivač - natrijum karboksimetil celuloza; zaslađivači - acesulfam K, sukraloza, ciklamati; so, konzervans - sorbinska kiselina; ekstrakt kajenske paprike (Capsicum annuum L.), boje: karoten, karmin, riboflavin (za ukus Orange), E 150d (za ukus Raging Cola).

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.