ActivLab Mass Up, 3500 gr

003047
3.990 rsd
Nema na zalihama
Molimo izaberite jedan ukus
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
 • Savršen gainer za sve one koji žele da dobiju kvalitetnu mišićnu masu i snagu
 • 393kcal u 100g!
 • Protein surutke, ugljeni hidrati, kreatin i taurin u svakoj porciji
 • Ukusi koji nikada ne dosade

Sve što vam je potrebno za dizanje mase

Brzi tempo života i količina obaveza koje imamo čine da svi tražimo jednostavan i dokazan način da postignemo svoje ciljeve. Srećom, nedostatak vremena ne mora da znači odustajanje od vašeg tela iz snova – Mass Up stiže u pomoć, proizvod koji sadrži koncentrat proteina surutke, optimalnu kombinaciju kompleksnih i prostih ugljenih hidrata, kreatin i taurin. Ovaj suplement je kreiran za one koji žele da podignu mišićnu masu, koji se bave sportovima izdržljivosti i one koji se bore sa brzim metabolizmom koji sprečava razvoj mišićnog tkiva. Recept proizvoda Mass Up je sada poboljšan i dolazi u nekoliko popularnih ukusa – čokolada, jagoda, vanila, breskva, slana karamela i mlečni kolačić

Mass Up je jedan obrok, sa velikim brojem prednosti

Izgradnja mišićne mase je dugotrajan proces koji zahteva redovnost i upornost – tu nema prečica. Redovan trening, optimalan oporavak, ishrana i suplementacija su ključni faktori u postizanju uspeha. Samostalna priprema propisno izbalansiranih obroka je vremenski zahtevna, tako da se isplati koristiti suplemente koji su dostupni na tržištu. Suplementi sa visokim sadržajem ugljenih hidrata daju pravu dozu lako svarljivih proteina i optimalnu kombinaciju ugljenih hidrata, što zajedno daje efikasnu podršku razvoju i regeneraciji mišića. Mass Up u obliku tečnih obroka ne opterećuje sistem za varenje, i predstavlja visoko kvalitetni proteinski suplement sa taurinom i kreatinom. Zvuči dobro?

Opis i dejstvo sastojaka Mass Up

Koncentrat proteina surutke – jedan od najboljih izvora proteina koji postoji za fizički aktivne osobe, koji se brzo metabolizuje i apsorbuje, sa visokim sadržajem leucina, koji snažno stimuliše sintezu proteina u mišićima. Tehnološki procesi omogućavaju izolaciju proteina iz surutke uz pomoć ultra-filtriranja, procesa koji omogućava da se surutka pročisti od masnoća i laktoze. Koncentrat proteina surutke karakteriše visoka biološka vrednost i veliki udeo esencijalnih aminokiselina.

Taurin – organska hemijska supstanca iz grupe biogenih aminokiselina koja se javlja u životinjskim tkivima. U ljudskom telu, javlja se u slobodnom stanju, i čini 1/1000 telesne težine. U pitanju je visok sadržaj za ne-proteinsku aminokiselinu, zbog čega taurin ima značajnu ulogu u regulaciji velikog broja funkcija u telu – unapređuje metabolizam masti, štiti od razvoja dijabetesa, unapređuje rad srca, smanjuje krvni pritisak, obezbeđuje dobar vid i štiti jetru. Popularnost ove aminokiseline među sportistima zaslužena je sposobnošću da inhibira kataboličke procese u mišićima simultanim intenziviranjem anaboličkih procesa. To znači da pomaže razvoju mišićnog tkiva i regeneracije tela nakon iscrpljujućih treninga. Pored toga, taurin pomaže transportu još jedne bitne aminokiseline – kreatina.

Kreatin – najjači legalni anabolik, bitna komponenta mišićnog tkiva i igra osnovnu ulogu u hemijskim promenama koje dovode do mišićnih kontrakcija. Upotreba kreatina pre treninga pomaže u razvoju čiste mišićne mase, kao i u unapređenju kognitivnih funkcija. Kreatin u formi monohidrata je supstanca koja je više puta testirana sa dokazanom efikasnošću i najvišim sadržajem bioaktivnih supstanci.

MASS UP je savršen gainer za:

 •       sportiste i rekreativce koji žele da brzo i efikasno izgrade kvalitetnu mišićnu masu
 •       osobe koje se bore sa brzim metabolizmom
 •       osobama koje praktikuju sportove izdržljivosti kao suplement koji podiže kalorijsku vrednost ishrane

Preporučeni način upotrebe Mass Up gainera:

Rastvorite 100 grama proizvoda (4 ravne merice) u 300-350 ml vode ili mleka. Koristiti jednom dnevno, najbolje između obroka ili odmah nakon vežbanja.

Sastojci: maltodekstrin, koncentrat proteina surutke (iz mleka), kreatin monohidrat, taurin, arome, maslac u prahu, boje: karamel amonijačni i karoteni, zgušnjivač: ksantan guma, zaslađivači: sukraloza i acesulfam K.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.