Basic Supplements Citruline Pro 400 gr

32
2.295 rsd
2.700 rsd
Ušteda: ‍405‍ rsd
Na lageru
Outlet Subotom 15 posto
Promocija ističe za:
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

1. DALEKO EFIKASNIJI TRENINZI


Uzimanje L-citrulina može imati koristi od vežbanja tako što će povećati vašu izdržljivost. Jedna studija je razmatrala kako suplementi L-citrulina mogu uticati na atletske performanse. Istraživači su otkrili da kada su učesnici uzimali 6 grama L-citrulina tokom sedam dana, mogli bi duže da rade napornije na testu vežbanja jakog intenziteta.


„Prosečan posetilac teretane može primetiti korist tokom vežbanja, u smislu performansi“, dok za strastvene sportiste koji mogu da vežbaju više puta dnevno, L-citrulin bi mogao da poveća vaše performanse i pomogne vam da se brže oporavite.2. SMANJUJE VISOK KRVNI PRITISAK

 

Ako imate visok krvni pritisak, uzimanje dodatka citrulina može pomoći. Analiza istraživanja o uticaju citrulina na krvni pritisak pokazala je pozitivne rezultate u većini studija.


Učesnici studije su uzimali od 3 do 8 grama L-citrulina dnevno. Istraživači su analizirali rezultate od jedne do 16 nedelja nakon upotrebe.


Prema analizi, činilo se da citrulin može značajno da snizi krvni pritisak. Ali istraživači su preporučili veća klinička ispitivanja ne samo da bi potvrdili obećavajuće nalaze, već i da bi odredili idealne količine doze i da li postoje neželjeni efekti.3. POMAŽE KOD EREKTILNE DISFUNKCIJE

 

Ali neki ljudi veruju da je citrulin koristan za ED. Oni teoretiziraju da zbog toga što je ograničen protok krvi jedan od uzroka ED - i zato što citrulin poboljšava cirkulaciju - može pomoći.


U jednoj maloj, ali obećavajućoj studiji, 50% učesnika je imalo pozitivne efekte. Uzimali su 1,5 grama L-citrulina dnevno tokom mesec dana. Dvanaest od 24 osobe prešlo je od blage ED do tipične erektilne funkcije.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.