DY HIT EAA Complex , 360g

29
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

DY HIT EAA AMINO ACID COMPLEX SADRŽI SVIH 9 ESENCIJALNIH AMINOKISELINA

HIT EAA Amino Acid Complex je suplement koji je posebno dizajniran tako da vam obezbedi svih 9 esencijalnih aminokiselina neophodnih za pravilno odvijanje mnogobrojnih funkcija u organizmu.

Esencijalne aminokiseline se ne mogu sintetisati u telu, pa se moraju uneti putem uravnotežene ishrane ili uz pomoć suplemenata. Njihov značaj je izuzetno veliki jer učestvuju u brojnim procesima koji doprinose normalnom radu celokupnog organizma. Jedna od njihovih važnih uloga je podsticaj normalnog funkcionisanja mišića, njihovog rasta kao i regeneracije mišićnog tkiva. Ovo je značajno ukoliko se bavite fizičkom aktivnošću ili ste sportista, te vam je potreban potpun oporavak tela nakon treninga.

Osim pozitivnog uticaja na brži oporavak mišića, esencijalne aminokiseline su ključne i za mnoge druge procese koji doprinose boljem raspoloženju, većoj količini energije, otklanjanju umora i iscrpljenosti, kao i generalnom blagostanju i zdravlja organizma.

Neki od tih važnih procesa u organizmu su neurotransmisija, transport glukoze do ćelija (što rezultuje povećanjem energije), očuvanje imunog sistema, pomoć pri stvaranju enzima, kao i transport kiseonika putem crvenih krvnih zrnaca. Uloga esencijalnih aminokiselina takođe obuhvata i niz drugih funkcija, kao što su rad žlezda, organa, arterija i tetiva, a pružaju i pozitivan učinak na brže zarastanje rana i oporavak tkiva kostiju, mišića, kože i kose.

BENEFITI KOJE PRUŽA HIT EAA AMINO ACID COMPLEX

Benefiti koje 9 esencijalnih aminokiselina pružaju vašem organizmu su ogromni, bilo da se radi o njihovom pojedinačnom ili kombinovanom unosu. Ponuda visokokvalitetnih suplemenata međunarodnog brenda DY sa sedištem u Velikoj Britaniji obuhvata zato HIT EAA Amino Acid Complex, preparat koji sadrži sve esencijalne aminokiseline tako da dobijete maksimum od njihovih dragocenih vrednosti i neophodnu količinu za pravilno funkcionisanje vašeg organizma.

Kao što već znate ukoliko se bavite fitnesom, intenzivno vežbanje i naporan trening zahtevaju unos neophodnih odgovarajućih proteina bilo da se radi o unosu ishranom ili suplementacijom. Da biste to postigli, potrebno je da konzumirate kompletan protein odnosno da vaš izvor proteina sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina.

Upravo to vam omogućuje suplement HIT EAA Amino Acid Complex. Esencijalne aminokiseline koje čine sadržaj ovog preparata su: leucin, izoleucin, lizin, metionin, treonin, fenilalanin, triptofan, valin, histidin.

DY HIT EAA Amino Acid Complex je, osim svim esencijalnim aminokiselinama visokog kvaliteta, obogaćen i vitaminom B6. Vitamin B6 igra važnu ulogu kao koenzim koji doprinosi metabolizmu i što boljem apsorbovanju ovih aminokiselina, tako da unosom ovog suplementa potpuno iskoristite potencijal koje pružaju esencijalne aminokiseline.

Iz tog razloga ovaj suplement pokriva sve ono što je potrebno kako biste dostigli najbolje rezultate u okviru svojih performansi i uspešno ubrzali oporavak tela i mišića između treninga, upravo maskimalnim korišćenjem njegovih kvalitetnih sastojaka.

Ukusi: Crvena pomorandža

Način upotrebe: 1 doza suplementa se pomeša sa 250 ml hladne vode.

Pakovanje i preporučena dnevna količina: HIT EAA Amino Acid Complex dolazi u pakovanju koje sadrži 27 porcija (jedna porcija je 13 g odnosno dve merice). Preporučeni načini konzumacije su 1 porcija između obroka ili pre treninga, u toku treninga ili posle treninga.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.