Phd Super shaker,1000ml

002835
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Da li je bolje uzimati nekoliko manjih porcija proteina ili jednu veliku?

Svakom vežbaču je jasno da bez proteina nema optimalnih rezultata u teretani. Međutim, mnogi su u dilemi da li je za izgradnju mišićne mase bolje uzimati jednu veliku dozu proteina ili više malih, odnosno po nekoliko grama na svakih 20 ili 30 minuta.

Naučnike Mekmaster univerziteta u Kanadi zanimala je ista stvar. Oni su tako angažovali zdrave studente koji su imali zadatak da treniraju mišiće nogu, a zatim uzimaju proteinske suplemente. Jedna grupa dobila je jednu dozu od 25 grama proteina iz surutke, dok je druga dobila mikrošejk od 2,5 grama proteina surutke na svakih 20 minuta u periodu od tri sata posle vežbanja.

Ispitanicima su potom mereni nivoi aminokiselina u krvi, kao i nivo sinteze proteina u mišićima u naredna tri sata.

Grupa koja je dobila jednu veliku dozu proteina surutke, imala je mnogo viši nivo aminokiselina u krvi u odnosu na drugu grupu i to sat vremena posle vežbanja, dok je u narednih dva sata kod grupe sa mikroporcijama primećen stabilan rast nivoa aminokiselina.

Međutim, kad je reč o sintezi proteina u mišićima, prva grupa koja je dobila jednu veliku dozu, ostvarila je mnogo bolje rezultate u poređenju s drugom.

Istraživači su utvrdili da je uzimanje veće doze proteina nakon vežbanja povećalo sintezu proteina u mišićima i anabolički signal mozgu mnogo efikasnije, nego mikrodoziranje identične količine proteina.

Naravno da više, ne znači uvek i bolje, ali ponekad je organizmu zaista potrebna pojačana doza proteina, kao što je slučaj nakon intenzivnih treninga pod opterećenjem i onda kada je potrebno povećati mišićnu masu.

Tada se uzimaju suplementi u povećanim dozama, koje obično zahtevaju i razmućivanje u većim količinama vode. Kako bi vam moćni proteinski šejk bio dostupan u trenutku, potrebno je da sa sobom imate i adekvatnu posudu, a najbolje rešenje je PhD 1000ml Super Shaker.

Šta je PhD 1000ml Super šejker?

PhD 1000ml Super šejker je idealan za pravljenje svakog PhD šejka za dobijanje na masi i snazi.  Zbog velike zapremine idealan je za pravljenje Advanced Mass napitka.

Ima kuglicu za mešanje koja radi na istom principu kao žica za mućenje. Izrađena je od elektro-poliranog hirurškog nerđajućeg čelika i lako meša čak i najgušće sastojke. Rezultat je savršeno glatka masa bez grudvica.

Zahvaljujući jakom zatvaraču, sigurni ste od curenja tečnosti, a zbog oblika posude, možete da pijete direktno iz šejkera. Pošto nema plastičnu mrežu za mešanje, lako se pere i čisti, a možete ga staviti i u mašinu za sudove.

Prednosti PhD 1000ml Super šejkera:

  • Veći šejker idealan za prahove za dobijanje na masi koji zahtevaju više tečnosti prilikom pripreme
  • Uživajte u savršeno razmućenim šejkovima za dobijanje mase bez kompromisa kada je reč o veličini porcija

Kako se koristi PhD 1000ml Super šejker:

Jednostavno dodajte svoje sastojke, promućkajte i popijte.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.