ExtriFit Digestive Enzy 7

000000
2.100 rsd
Na lageru
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Odličan pomoćnik za savršeno varenje svih hranljivih materija!

Proizvod ENZY 7! DIGESTIVE ENZYMES sadrži kompleks od sedam digestivnih enzima za bolje varenje proteina, ugljenih hidrata i masti. Sadrži enzime papain, alfa amilazu (Aspergillus oryzae), bromelain, laktazu (Aspergillus oryzae), celulazu (Trichoderma reesei), neutralnu proteazu (Bacillus licheniformis) i lipazu (Aspergillus aryzae).

Kome je namenjen Enzy 7

Namenjen je osobama sa oštećenim varenjem koje je uzrokovano smanjenom proizvodnjom enzima u probavnom kanalu. Izaziva neprijatne poteškoće u varenju, a kao rezultat toga i pogoršano korišćenje hranljivih materija iz hrane. Razlozi smanjene proizvodnje enzima mogu biti različiti, pa preporučujemo da se za svaki slučaj konsultujete o upotrebi našeg proizvoda sa specijalistom.

Savršeno ćete iskoristiti sve hranljive materije sa našim dodatkom ENZY 7! DIGESTIVE ENZYMES!

Oštećeno varenje uzrokovano lošom enzimskom funkcijom može pogoršati sportske performanse i naknadni oporavak kod sportista!

Sportisti nužno moraju da snabde svoje telo sa dovoljno potrebnih hranljivih materija! Dakle, manjom proizvodnjom enzima koristeći naš proizvod ENZY 7! DIGESTIVE ENZYMES! mogu biti veoma efikasno rešenje!

Proizvod je pogodno koristiti pre konzumiranja većih porcija hrane koja sadrži kombinaciju proteina, ugljenih hidrata i masti. Može vam pomoći u varenju veoma komplikovanih, kombinovanih obroka. Dakle, ne samo uz dijetetske obroke.

ENZY 7! DIGESTIVE ENZYMES!

se puni u kapsule koje su brzo i dobro svarljive i to je veoma važno za njihov efekat. Enzimi se nalaze u našim originalnim kapsulama sa Extrifit® logom. Logo je štampan prirodnim bojama!

Koristite 1 cps pre svakog obroka ili uz obrok. Maksimalna dnevna doza 3 kapusle.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.