QNT Multivitamin za muškarce, 60kaps

003355
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
Vitamini i minerali su esencijalni hranljivi sastojci koji su našem telu potrebni za zdravo funkcionisanje.  Multivitamini za muškarce objedinjuje sve korisne vitamine i minerale koji će vam pomoći da ojačate vaš imuni sistem, u borbi protiv oksidativnog stresa i dopunite energiju. Ovo je kompleks vitamina koji će upotpuniti sve nedostatke u ishrani, lako je svarljiv i obezbeđuje dnevnu zalihu minerala i vitamina neopohodih za zdrav i snažan organizam.

Kada je potrebno da koristite multivitamine?

Godinama u nazad naša ishrana je sve više siromašna hranljivim materijama, zbog toga je sve veća sklonost organizma ka infekcijama, virusima, premoru i raznim drugim zdravstvenim problemima. Multivitamini se preporučuju ukoliko osećate zamor, nesanicu, glavobolje, dekoncentrisanost, nedovoljno spavate ili se nepravilno hranite (brza i neredovna ishrana). Takođe, svakodnevna izloženost stresu zahteva jake antioksidanse koji će pomoći u borbi sa slobodnim radikalima koji oštećuju zdrave ćelije u organizmu. Sportistima se preporučuju kao dodatak za brži oporavak, napredak i kao dopuna kod  dijeta.

Žen Šen za fizičku izdržljivost i otpornost organizma:
Multivitamini za muškarce sadrže kombinaciju 20mg Sibirskog žen šena i 20mg Panax žen šena biljke koja ima dugogodišnju tradiciju za jačanje organizma. Žen šen je prirodni adaptogen koji ublažava lučenje hormona stresa u periodima fizičkog i psihičkog napora. Smanjuje umor, povećava izdržljivost i koncentraciju, savetuje se sportistima, ali i svakome ko je izložen mentalnom i fizičkom naporu. Utiče na bolju cirkulaciju, detoksikaciju organizma, stimuliše imunitet i razmenu energije. Žen šen jača libido kod muškaraca i pospešuje potenciju.

Vitamini i minerali- sve u jednom:
QNT Mens Multivitamini su snažan kompleks koji sadrži 12 vitamina i 7 minerala. Vitamin A koji će, osim što stimuliše imuni sistem i ima antioksidativnu ulogu, unaprediti dobar  vid. Vitamin D3, koji je vitamin sunca, stimuliše proizvodnju antitela i time pojačava imunitet. Njegova visoka biodostupnost takođe pomaže u jačanju opšteg skeleta i dobrom održavanju mišića. Vitamin C je vitamin sa antioksidativnim svojstvima, posebno tako što podstiče proizvodnju belih krvnih zrnaca. Pomaže u smanjenju umora zahvaljujući podsticaju koji donosi telu. Vitamin E takođe ima odlična antioksidativna svojstva koja će zaštititi telo od raznih spoljašnjih agresija. Konačno, naći ćete i čitav set vitamina B koji će doprineti normalnom energetskom metabolizmu i pomoći u borbi protiv trenutaka umora. Ovi vitamini takođe doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i imunog sistema.

Pored ovog seta vitamina, sastav Men's je bogat i mineralima, koji su podjednako važni za pravilno funkcionisanje organizma. Konkretno, sadrži cink, gvožđe, bakar, mangan, selen, hrom i jod kako bi se obezbedio idealan balans minerala. Oni će igrati ulogu u obezbeđivanju energije telu, ali i imunološkom sistemu. Men‘s Multivitamini dodatak sadrži posebno balansiranu koncentraciju cinka za muškarce. Cink je esencijalni mineral koji je koristan za imuni sistem osim što je super antioksidant. On igra ulogu u funkciji mnogih enzimskih metabolizma. Takođe je uključen u sintezu hormona kao što je testosteron, zbog čega muški dodatak ishrani sadrži više cinka nego ženski, njegov pandan.  Muškarci sa manjkom cinka su pod rizikom od uvećanja prostate.

Multivitamini su idealan dodatak ishrani za muškarce koji žele da nadoknade energiju, koncentraciju i istovremeno ojačaju svoj imuni sistem.

Pakovanje: 60 veganskih kapsula.
Preporučena upotreba: uzmite jednu kapsulu dnevno (najbolje uz ručak).

Dijetetski proizvod.
Hrana za posebne medicinske namene.
Konsultivati se sa stručnim licem.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.