DY Vitamin C Plus, 60 tableta

59
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
DY VITAMIN C PLUS 60 TAB – IDEALNA ZAŠTITA VAŠEG ZDRAVLJA

DY Vitamin C Plus 60 tab nudi vam u samo jednom preparatu važne neophodnu dozu ovog vitamina koji je poznat po svom značaju za očuvanje vašeg zdravlja. Ovaj nutrijent dokazano ima pozitivno delovanje na jačanje imunoloških funkcija, a takođe je i jedan od najvažnijih antioksidanasa. Uz pomoć ovog svojstva vitamin C smanjuje uticaj i posledice oksidativnog stresa, pa time štiti vašu kožu od spoljnih uticaja i od unutrašnjih oštećenja. Vitamin C ima ulogu i kod sintetisanja kolagena, formiranja vezivnog tkiva i zglobova.

ZNAČAJ UNOSA VITAMINA C ZA VAŠ ORGANIZAM I TELESNE FUNKCIJE

Upotrebom DY Vitamin C Plus možete da nadoknadite nedostatak ovog nutrijenta kao i da obezbedite dovoljne količine kako ne bi došlo do deficita. Istraživanja pokazuju da veći unos vitamina C putem hrane, a posebno preko suplemenata, može da pomogne u slučaju da se intenzivno bavite sportom. Ukoliko vežbate ili se pripremate za sportsko takmičenje, važno je da zaštitite svoj imunitet i da ga pritom ojačate. Suplementacija vitaminom C uspešno smanjuje i rizik od pojave prehlade i raznih virusa i infekcija, a prema podacima to je za čak 50%. Takođe, trajanje simptoma prehlade može se uz vitamin C smanjiti i do 15%.

 

Vitamin C značajan je i jer uspešno umanjuje pojavu umora i iscrpljenosti, što je izuzetno korisno ukoliko se intenzivno bavite fizičkom aktivnošću ili ste sportista. U slučaju da koristite dodatke na bazi vitamina C, možete dobiti i druge prednosti kao što su očuvanje moždanih funkcija, bolja cirkulacija i smanjenje kortizola.

DODATNI BENEFITI UPOTREBE OVOG SUPLEMENTA

Ovaj vitaminski preparat dodatno je obogaćen i drugim moćnim komponentama. Ekstrakt crnog bibera koji se može naći u njegovom sastavu, zajedno uz dodatak piperina, utiče na bolje i potpunije apsorbovanje vitamina C, dok u isto vreme njihove optimalne doze podstiču bolje iskorišćenje bioflavonoida i vitamina C.

PREPORUČENI NAČIN UPOTREBE PREPARATA

DY Vitamin C Plus 60 tab se prema preporuci konzumira na ovaj način: 1 doza (1 tableta) konzumira se u toku dana sa dosta vode ili tečnošću po izboru.

Jedna porcija je 1 tableta u kojoj se nalazi 600mg vitamina C. Ne bi trebalo prekoračiti preporučenu dnevnu količinu preparata.

PAKOVANJE

DY Vitamin C Plus je dostupan u pakovanju od 60 tableta. Jedno pakovanje preparata dovoljno je za 60 dana upotrebe.

NAPOMENA

Dodatak prehrani nije zamena za raznoliku ishranu i zdrav način života pa se pre upotrebe konsultujte sa nutricionistom ili doktorom.

 

Pre upotrebe preparata obavezno pročitajte specifikaciju proizvoda.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.