DY Magnesium Citrate Organic, 90 tableta

54
1.790 rsd
Nema na zalihama
DY Magnezijum Citrat Organic uspešno doprinosi smanjenju osećaja umora i iscrpljenosti, što umanjuje i osećaj slabosti u mišićima
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
 • Deluje antistresno i smanuje umor
 • Povećava proizvodnju crvenih krvnih zrnaca
 • Jača imuni sistem

DY Magnezijum Citrat Organic je idealan način za održavanje optimalnih nivoa magnezijuma u organizmu, što vam takođe pruža brojne koristi za celokupno zdravlje. Neki od važnih zadataka magnezijuma su održanje pravilnog funkcionisanja mišića, kostiju i zuba, normalan rad nervnog sistema, jačanje imunog sistema, poboljšanje raspoloženja.

Ono što je izuzetno značajno kada se radi o učinku koji magnezijum ima na sportiste jeste činjenica da ovaj mineral pomaže pri održanju normalnih funkcija metabolizma i na taj način daje značajne količine energije, smanjujući umor i iscrpljenost. Magnezijum utiče i na normalnu proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, što je važno za transport kiseonika i energije, a još jednu važnu funkciju ima i za poboljšanje metabolizma proteina i glikogena (rezerve glukoze).

Iz svega navedenog lako je zaključiti da je DY Magnezijum Citrat Organic u ponudi popularnog brenda DY Nutrition odlična opcija koja će obezbediti potrebnu dnevnu količinu magnezijuma vašem organizmu kako bi on pravilno funkcionisao, i kako biste lakše dostigli svoje fizičke i mentalne maksimume.

 

Način upotrebe: 1 tableta se uzima tri puta dnevno, sa dosta vode.

Pakovanje i preporučena dnevna količina: Magnezijum Citrat Organic dolazi u pakovanju od 90 tableta. Preporučen dnevni unos je 3 tablete, što znači da jedno pakovanje sadrži 30 porcija, odnosno odgovara konzumaciji od 30 dana.

Svaka od tableta u pakovanju sadrži 125 mg magnezijum citrata spremnog za konzumaciju. Dnevni unos od 3 tablete sadrži čak 375 mg magnezijuma što odgovara 100 % dnevnih preporuka.

Da biste dobili najbolje moguće rezultate korišćenja ovog suplementa magnezijuma u ishrani, preporuka je da se držite uputstva za upotrebu.

Pre upotrebe pročitajte obavezno specifikaciju preparata. 

 

Nutritivne vrednosti
Preporučena dnevna količina: 3 tablete
Broj porcija po pakovanju: 30
Broj tableta po pakovanju: 90
SADRŽAJ Po porciji (1 tableta) Preporučena doza (3 tablete)
Magnezijum 125 mg
(33% NRV*)
375 mg
(100% NRV*)
*NRV – Nutritivna referentna vrednost za odra

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.