THE Nutrition Fiber, 600gr

002823
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Creva su jedan od najvažnijih organa za unutrašnju detoksikaciju tela i izlučivanje toksina. Zdrava creva sa regulisanom crevnom florom prva su borbena linija tela protiv različitih bakterija. Međutim, zbog različitih faktora kao što su zagađena okolina, vazduh, hrana i voda, loše prehrambene navike sa nedovoljnim unosom vlakana, stres, nedostatak vežbanja i fizičke aktivnosti i zloupotreba alkohola, droge, kofeina, antibiotika i šećera, ravnoteža u našim crevima može biti uznemirena. Kao rezultat, javljaju se razni zdravstveni problemi i digestivni poremećaji, a telo ne izbacuje otpadne materije dovoljno efikasno.


THE Nutrition je razvio novu formulu koja sadrži idealan odnos rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana koji stimulišu i omogućavaju optimalnu funkciju creva. Istovremeno, promoviše gubitak masti i poboljšava sveukupno blagostanje i zdravlje.


Ovsena kaša je jedan od najpopularnijih PRIRODNIH izvora ugljenih hidrata. Sadrže beta-glukan; rastvorljiva vlakna za koja je dokazano da smanjuju nivo holesterola u krvi i poboljšavaju osetljivost na ins. Ovsena kaša je takođe bogat izvor polifenolnih molekula koji se nazivaju avenantramidi. Pored antioksidativnog i antiinflamatornog dejstva, povećavaju i proizvodnju azotnog oksida (NO) u telu, zbog čega su uključeni i u neke afrodizijake.


Glukomanan je jedno od najkorisnijih vlakana u telu. Dobija se iz korena biljke konjaka i visoko je prečišćen, u vodi rastvorljiv izvor vlakana. Glukomanan ima najveću molekularnu težinu i viskoznost među svim vlaknima. To znači da može da apsorbuje velike količine vode, čineći da se njegova zapremina izuzetno povećava. Kao rezultat, smanjuje osećaj gladi, sprečava prejedanje, brine se za zdrava creva, održava nivo šećera u krvi i suzbija apetit.


Psillium je poznat po svom neverovatnom kapacitetu da poveća gustinu za više od 100 puta, što u velikoj meri doprinosi redovnom pražnjenju creva, sprečavajući na taj način mnoge akutne i hronične probavne probleme, i odličan je izvor vlakana.


Inulin povećava apsorpciju kalcijuma i magnezijuma. Njegov najveći kvalitet je svakako prebiotičko delovanje - zbog izuzetno pozitivnog efekta na rast crevnih bakterija potrebnih za uspešan metabolizam, nutricionisti ga svrstavaju u prebiotike. Inulin ima minimalan efekat na povećanje šećera u krvi, što ga čini pogodnim i za dijabetičare ili osobe koje imaju poteškoće u regulisanju ins.Pored vlakana, kakao sadrži ogromnu količinu antioksidanata, poput epikatehina i polifenola - gotovo 2 puta više od crvenog vina i do 3 puta više od zelenog čaja. Na samom je vrhu tabele namirnica bogatih antioksidantima (ORAC). Pored toga, odličan je izvor magnezijuma, gvožđa, hroma, vitamina C, cinka i drugih mikroelemenata.THE FIBER spada u sam vrh kvaliteta, sličnih proizvoda. Pored pozitivnih efekata na zdravlje creva, njegovi sastojci su se pokazali izuzetno efikasnim u sprečavanju različitih akutnih i hroničnih stanja: visokog holesterola, zatvora, dijareje, analnih fisura, raka creva, preparata za kolonoskopiju, nadimanja, hemoroida, hiperglikemije, upala želuca, čir i gojaznost.

 THE FIBER uspešno reguliše šećer u krvi, smanjuju nivo lošeg (LDL) holesterola i triglicerida, podižu imuni sistem i povećavaju osećaj sitosti i potiskuju apetit, što je nesumnjivo ključ uspešnog i dugotrajnog gubitka suvišnih kilograma.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.