DY Omega 3 masti 60 gel kapsula

003339
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

DY OMEGA 3 RIBLJE ULJE – PROVERENI SASTOJCI VISOKOG KVALITETA 

 

Omega 3 Riblje ulje je suplement koji u svom sastavu ima proverene i kvalitetne sastojke koji imaju pozitivan efekat prvenstveno na zdravlje vašeg srca, mozga i očiju. Ovo je moguće zahvaljujući esencijalnim nezasićenim masnim kiselinama koje se od ostalih tipova masti razlikuju po tome što blagotvorno deluju na očuvanje celokupnog zdravlja.

Poznato je da nisu svi suplementi koji se baziraju na ribljem ulju visokog kvaliteta, što može da ima kontraefekte po vaše zdravlje i da šteti vašem organizmu, zbog čega je izuzetno važno da proizvodnja ovih suplemenata bude podržana naučnim ispitivanjima, optimalnim količinama po jednoj porciji i transparentnim načinom proizvodnje.

Omega 3 Riblje ulje brenda DY Nutrition je upravo posebno dizajniran prema najvišim zahtevima industrije sa visokim kvalitetom sirovina i načina proizvodnje i skladištenja, čime predstavlja idealan izbor za vaše celokupno zdravlje i organizam. Proizvodnja ovog suplementa u osnovi ima brojna testiranja kako bi se osigurao integritet ribljeg ulja, kao i njegova efikasnost.

Tome u prilog govori i činjenica da je Omega 3 Riblje ulje u skladu sa uredbom EU br. 1169/2011 Evropskog parlamenta i saveta o pružanju informacija o hrani potrošačima. Osim toga, proizvodnja ovog suplementa prati ISO: 9001 standarde.

 

OMEGA 3 MASNE KISELINE ČUVAJU VAŠE SRCE, OČI I MOZAK

 

Riblje ulje je jedan od najboljih izvora polinezasićenih masnih kiselina, a sam termin riblje ulje označava dva tipa omega 3 masnih kiselina – eikozapentaenoinska kiselina (EPA) i dokozaheksaenoinska kiselina (DHA). One se mogu naći u lososu, biljnim uljima, orašastim plodovima i semenkama, ali je unos ove dve grupe masnih kiselina putem ishrane prilično mali, pa je najbolji način njihovog konzumiranja upravo u vidu suplemenata.

Suplementacija na bazi Omega 3 masnih kiselina i ribljeg ulja spada u najpopularnije preparate za bogaćenje ishrane, kako rekreativaca tako i sportista ali i svih onih koji bi da smanje rizik od nastanka neke od kardiovaskularnih bolesti ili raznih tipova upala. EPA i DHA masne kiseline čuvaju zdrav razvoj mozga, imaju uticaj na metabolizam ćelija, transdukciju signala i regulaciju ekspresije gena.

DY Omega 3 Riblje ulje dodatno je obogaćeno sa 2 mg vitamina E koji služi kao preventiva ćelijama od oksidativnog stresa i za ograničavanje peroksidacije lipida.

Način upotrebe: 1 softgel kapsula uzima se jednom u toku dana, sa dosta vode.

Pakovanje i preporučena dnevna količina: Omega 3 Riblje ulje dolazi u pakovanju od 60 softgel kapsula.

Kako biste dobili najbolje rezultate korišćenjem ovog suplementa na bazi ribljeg ulja, potrebno je da se pridržavate preporučene doze optimalnog dnevnog unosa, koji je pokriven konzumiranjem 1 softgel kapsule dnevno.

Posebne preporuke uključuju 2 softgel kapsule dnevno za osobe koje ne konzumiraju masnu ribu, što odgovara 660 mg EPA i 440 mg DHA. Osobama koje pate od neke kardiovaskularne bolesti preporučuje se unos od najmanje 1000 mg EPA.

Trenutna preporuka za konzumaciju u ishrani kada se radi o unosu EPA i DHA u kombinaciji je oko 500 mg dnevno. Količina koja je veća od 3000 mg EPA + DHA može da izazove nuspojave kao što su zgrušavanje krvi i pad imuniteta.

Jedna softgel tableta ovog suplementa sadrži 330 mg EPA & 220 mg DHA

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.