Nutrex Lipo 6 Black Hers,120 kapsula

001317
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

LIPO-6 Black Hers je najnapredniji sagorevač masti za žene koji upotrebljava novu i naprednu tečnu multi-faznu tehnologiju. Ova tehnologija je kombinacija brzog transporta tečnog sadržaja kapsule i istovremenog kontrolisanog oslobađanje tog istog sadržaja. Ovo znači, da je Lipo 6X jedini fat burner sa multi-faznim delovanjem - je brz, a njegov učinak i dugo traje!

Osim toga LIPO-6 Black Hers sadrži i vitamine koji su od bitnog značaja za opšto zdravlje za vrijeme dijete. FAZA 1: Spoljni deo tečne kapsule LIPO-6 Black Hers osigurava brz i neposredan unos sastojaka, koji zaustavljaju apetit.. U već nekoliko minuta osetićete delovanje sastojka LIPO-6 Black Hers.

FAZA 2: Za razliko od ostalih formula sagorevača masti, čijih efekt je brz i kratkotrajan, LIPO-6 Black Hers deluje još dugo vremena. Sa selektivnim dodavanjem nekih sastojka u posebnu kapsulu, koja se nalazi unutar tečne kapsule, bolje kontroliše brzinu apsorpcije i time produži vreme aktivnosti ovih sastojka. Učinak sagorevanja masti traje još mnogo sati, što osigurava konstantan gubitak masti.

LIPO-6 Black Hers je prvi i jedini sagorijevač masti za žene koji deluje brzo i dugovremeno. Trenutan učinak sagorevanja masti, pojačanje energetskih učinaka i kontrolisano produženo delovanje osigurava maksimalne rezultate i danju i noću.

 

Odrasli - popiti na prazan stomak 3 kapsule ujutro i 3 kapsule posle podne, najmanje sat vremena pre obroka. Ne uzimati najmanje 6 sati pre odlaska na spavanje.

Upozorenje: proizvod se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, mlađima od 18 godina, osobama sa srčanim smetnjama i visokim krvnim pritiskom. Za vreme korišćenja preparata, ne smeju se uzimati drugi napici i hrana koja sadrži kofein. Veće količine kofeina mogu izazvati nervozu, nesanicu i tahikardije. Ukoliko se pojavi neki od ovih simptoma, prekinuti sa uzimanjem preparata i obratiti se lekaru. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.