Phd Pre-Wkt Charge, 300 gr

002699
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

ŠTA JE CHARGE PRAH?


PhD Charge je dodatak ishrani za pojačavanje performansi koji se uzima pre treninga. PhD CHARGE obezbeđuje kompletno doziranu formulu sa sinergijskim učinkom koja daje eksplozivnu snagu, energiju bez premca, jaku mišićnu pumpu i sprečava pojavu mlečne kiseline. Pored toga, obezbeđuje vam mentalnu usredsređenost i motivaciju tokom vežbanja što garantuje intenzitet prilikom vežbanja.


KOME JE NAMENJEN CHARGE PRAH?


Sportistima, dizačima tegova, bodibilderima, sportistima koji se bave cross-fitom koji žele da unaprede svoje performanse i intenzitet tokom treninga.


PREDNOSTI CHARGE PRAHA


Mentalna usredsređenost i motivacija uz Alfa GPC, L-Teanina i 200mg kofeina u merici, maksimalna prokrvljenost mišića i njihovih performansi iz Arginina i Citrulin Malata. Eksplozivna snaga iz Creatina i BCAA. Zbog ovoga je PhD Charge izuzetno potentan i moćan, potpuno doziran dodatak ishrani fenomenalnog ukusa, koji se uzima pred trening.


PREPORUČENA UPOTREBA


Pomešajte 1 mericu (15g) PhD Charge sa 150ml hladne vode oko 30 minuta pre treninga.Usled veoma koncentrisane formule u ovom proizvodu, koristiti samo pre intenzivnih treninga i ne prelaziti dnevnu dozu od 1 merice.


INFORMACIJE O PROIZVODU: Dodaci ishrani ne bi trebalo da se koriste kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja dece. Ne prelaziti preporučeni dnevni unos. Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Visok sadržaj kofeina. Ne preporučuje se deci, trudnicama i dojiljama. 200mg kofeina u dnevnoj dozi od 15g (jedna merica).


SASTOJCI


Kreatin Monohidrat, brzo apsorbujuće amino kiseline razgranatog lanca (L-Leucin, L-Izoleucin, L-Valin, Emulgator (Lecitin iz suncokreta), Beta-Alanin, L-Arginin, L-Tirozin, L-Taurin, L-Citrulin Malat 2:1, Kiselina (Jabučna kiselina), Arome, Alfa-GPC (L-alfa-glicerilfosforilholin), anhidrovani kofein, zaslađivač (sukraloza), agens protiv zgrudnjavanja hrane (silikon dioksid), L-Teanin, Boja (cvekla crvena).

 

*Preporučen dnevni unos za odrasle

 

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju deca i osobe mlađe od 18 godina, trudnice, dojilje, i osobe preosetljive na njegove sastojke. Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu i zdrav način života. Ne sme se prekoračiti preporučena doza. Čuvati na hladnom i suvom mestu van domašaja dece.

Sadrži kofein (133,5 mg/porciji). Ne preporučuje se deci, trudnicama ili dojiljama.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.