ActivLab Black Wolf, 300 gr

003037
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

PRIPREMITE SE ZA 30 JAKIH TRENINGA!

Black Wolf je kombinacija sastojaka koji imaju sinergijski efekat na svaki značajan aspekt uspešnog treninga. Naravno, efekti rada na snazi i figuri zavise od moći regeneracije, ali, kao što uzimamo šejk nakon treninga, postoji način da maksimalno povećamo svoje mogućnosti.

Postoje mnoge situacije u kojima treba uzeti pojačanje pre treninga, kao na primer težak dan na poslu. Bez obzira da li na poslu sedite ili ste na nogama – umorićete se.  Zašto ne iskoristiti priliku da jednostavno obučete sportsku opremu i radite nešto što je zaista zabavno? Takođe, mnogi od nas se osećaju pospano tokom sivih i tmurnih dana. Ovo naravno nije razlog da preskočite trening – prosto uzmite pre-workout proizvod i zaboravite trenutni osećaj slabosti, umora i zamora

Uostalom, ništa ne motiviše kao rezultat, koji ćete najbolje postići ukoliko uvek trenirate sa 100% snage i energije.

Način upotrebe: Rastvoriti 2 merice (10 g) proizvoda u 200 ml vode. Uzeti jednom dnevno 30min-45min pre vežbanja.  

ZAŠTO BLACK WOLF?

Beta-alanin je namenjen ozbiljnim vežbačima i veoma je koristan sportistima koji su izloženi dugotrajnom naporu, koji učestvuju na turnirima i nemaju dovoljno vremena za oporavak, kao i onima koji ulaze u period intezivnih i napornih treninga i takmičenja. Beta-alanin je prirodna beta amino kiselina, čijim se unosom povećava sinteza karnozina u mišićima, što povećava eksplozivnost, snagu, izdržljivost i aerobne performanse sportista, ubrzava oporavak, a takođe smanjuje količinu mlečne kiseline u mišićima i osećaj umora.  Neke osobe mogu osetiti peckanje po telu (slično svrabu), zbog stimulacije nerava ispod kože. Ne brinite, peckanje je samo znak da beta alanin radi svoj posao. Preporučena dnevna doza od 10 gr proizvoda sadrži 2400 mg beta-alanina.

Kreatin je metabolit – produkt metabolizma, bogat energijom i u organizmu se uglavnom nalazi u u mišićima koji se brzo grče, i može da nadoknadi kompletnu količinu fosfata za samo 5 minuta. Obezbeđuje mišićima neophodnu energiju u toku fizičke aktivnosti. Pomaže kod vežbi koje zahtevaju eksplozivnu snagu (dizanje tegova, gimnastičke vežbe, bodibilding, plivanje, atletika, borilački sportovi, vaterpolo, plivanje, fudbal, rukomet, košarka i td.). Osim što povećava snagu putem ATP-a, kreatin utiče na rast mišića putem volumenizacije mišićnih ćelija. Takođe otklanja glavne uzroke zamora mišića, povećava snagu i izdržljivost, smanjuje masne naslage, ubrzava oporavak. Preporučena dnevna doza od 10 gr proizvoda sadrži 2000 mg kreatin monohidrata.

L-arginin je prekurzor azot-oksida koji širi krvne sudove i poboljšava prokrvljenost mišića. Igra važnu ulogu u biosintezi/izgradnji proteina, obnavlja tkiva, poboljšava protok krvi i poboljšava performanse. Preporučena dnevna doza od 10 gr proizvoda sadrži 2000 mg arginina.

L-Tirozin je neesencijalna aminokiselina. Deluje kao neurotransmiter koji podstiče moždanu aktivnost. Obezbeđuje pravilan rad hipofize, kao i štitne i tiroidne žlezde. Podstiče oslobađanje  hormona rasta i proizvodnju adrenalina i noradrenalina. Smanjuje apetit, potištenost, umor i razdražljivost. Preporučena  dnevna doza od 10 g preparata sadrži 300 mg L-tirozina.  

Plod gorke pomorandže sadrži sinefrin, etarska ulja (limonen, citral i  linalol), gorke flavonoide (naringin, neohesperidin, neoeriocitrin), terpene (limonoidi), furanokumarine  (bergamotin) i biogene emine (p-sinefrin), pektine, karotenoide, šećere, vitamine, organske kiseline i dr.  Osušena plod gorke pomorandže sadrze sinefrin, koji je alternativa efedri. Preporučena dnevna doza od 10 gr proizvoda sadrži 300 mg suvog ekstrakta ploda gorke pomorandže  standardizovanog na 6% sinefrina.

Kofein deluje kao stimulator centralnog nervnog sistema i smanjuje percepciju umora – naročito kod dužih napora. Protokom vremena mentalni i fizički zamor igraju glavnu ulogu u opadanju sportskih performansi. U ovim situacijama kofein je nenadmašan jer pojačava izdržljivost, obezbeđuje mentalni podsticaj i fokus i povećava budnost i koncentraciju. Preporučena dnevna doza  od 10 gr preparata sadrži 200 mg kofeina.

Ketoni maline su prirodan antioksidans, razbijaju masne ćelije, ubrzavaju sagorevanje masti, sprečavaju apsorpciju i taloženje masti u organizmu, omogućavaju smanjenje telesne masti (naročito oko jetre) i težinu, obnavljaju kosu, poboljšavaju kvalitet kože, povećavaju mišićnu masu, poboljšavaju opšte zdravlje. Preporučena dnevna doza od 10 gr preparata  sadrži 200 mg suvog ekstrakta ploda maline standardizovanog na 5% malina ketona.  

Vitamini i minerali: B vitamini imaju važnu ulogu u metabolizmu ugljenih hidrata, proteina i masti, proizvodnji energije, regulaciji nivoa šećera u krvi, ćelijskom metabolizmu, rastu mišićne mase. Magnezijum je neophodan sportistima, jer bez njega ATP ne može da funkcioniše. Značajno poboljšava mišićnu snagu, sprečava nastanak grčeva i pruža osećaj blage opuštenosti, smanjuje zamor za vreme treninga i takmičenja i ubrzava oporavak. Kalcijum ima važnu ulogu u mišićnoj kontrakciji, održavanju elastičnosti mišića i ujednačenom ritmu srca. Takođe smanjuje umor i bolove, ima važnu ulogu u imunolškom i nervnom sistemu, doprinosi zdravlju kardiovaskularnog i koštanog sistema, poboljšava funkciju nervnog sistema, neophodan je za rast mišićne mase.

Aktivni sastojci

1 porcija (10g)

  %NRV*

beta-Alanin

2400mg

-

Kreatin monohidrat

2000mg

-

L-arginin

2000mg

 

-

L-tirozin

500mg

-

 

Suvi ekstrakt ploda gorke pomorandže 

(Citrus aurantium, 6% sinefrina)

300mg

-

Kofein

200mg

-

Suvi ekstrakt ploda maline
(Rubus idaeus, 5% malina ketona)

200mg

-

Vitamin B1

2,2mg

200

Vitamin B2

2,8mg

200

Niacin

32mg

200

Pantotenska kiselina

12mg

200

Vitamin B6

2,8mg

200

Biotin

100 µg

200

Folna kiselina

400 µg

200

Vitamin B12

5 µg

200

Kalcijum

120mg

15

Magnezijum

60mg

16

*Nutritivna referentna vrednost

 

 

Ostali sastojci: arome i aditivi regulator kiselosti: limunska kiselina, zaslađivači: acesulfam i sukraloza, sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijum-dioksid i boja: karmin.

Na osnovu dostavljenih specifikacija čistoća svih navedenih sastojaka odgovara zahtevima  posebnih propisa o kvalitetu odgovarajućih namirnica, propisa o kvalitetu aditiva, zahtevima Food  Chemicals Codex-a, nacionalne I evropske farmakopeje.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.