Levrone Anabolic Crea 10 - 234 gr

46
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Kevin Levrone Anabolic Crea 10

Kevin Levrone Anabolic Crea 10 je novi dodatak ishrani baziran na kompleksu kreatina, posebno preporučen za sportiste. Sadrži više od 10 oblika kreatina, uključujući: kreatin magnezijum helat, kreatin malat, kreatin hidrohlorid, kreatin monohidrat, kreatin citrat, kreatin piruvat, kreatin etil ester hidrohlorid, kreatin AKG, kreatin etil ester malat, i kreatin glukonat. Ovo je jedan od najefikasnijih keratin stekova za povećanje fizičke performanse tokom kratkotrajnih, visoko-intenzivnih vežbi.

Kevin Levrone Anabolic Crea 10 nudi:

 • Snagu 10 oblika kreatina,
 • Moćne anaboličke efekte,
 • Potpunu podršku mišićima,
 • Povećanje sinteze proteina u mišićima,
 • Zaštitu od katabolizma.

Crea 10 je obogaćen sastojcima koji ubrzavaju izgradnju mišića i povećavaju snagu. Formula savršeno podržava izgradnju čiste mišićne mase, a visoka doza najboljih oblika kreatina povećava snagu. Napredna formula preporučena za sportiste doprinosi poboljšanoj sportskoj performansi, podstiče oporavak i smanjuje kiselost mišića nakon produženih treninga.

Sastav Kevin Levrone Anabolic Crea 10-a:

 • Kreatin magnezijum malat: patentirana molekula magnezijuma i kreatina u helatnom obliku. Ova kombinacija čini dejstvo kreatina mnogo efikasnijim zbog bolje bioraspoloživosti putem helata i kroz upotrebu magnezijuma kao kreatin agonista (pomoćnika). Kreatin magnezijum helat poboljšava sintezu mišićnih proteina, podržava regeneraciju i ubrzava izgradnju mišićne mase.

 • Tri-kreatin malat: zahvaljujući estarskim vezama između kreatina i malata, karakteriše ga veća svarljivost i bioraspoloživost, zbog čega manje kreatina prelazi u neaktivni kreatinin. Kreatin malat, nakon transformacije u fosfokreatin u organizmu, aktivno učestvuje u proizvodnji visokoenergetskog jedinjenja, adenozin trifosfata (ATP). ATP je instant izvor energije u kratkotrajnim naporima koji traju nekoliko sekundi.

 • Kreatin HCL: jedinjenje poznato i kao kreatin hidrohlorid, koje je kombinacija jedne molekule kreatina sa hidrohloridom. Karakteriše ga visoka koncentracija vodećeg jedinjenja u molekulu, dobra rastvorljivost i neprihvatljiv ukus. To je supstanca koja se dobro podnosi u digestivnom traktu. Efekti uzrokovani njegovom upotrebom u praksi smatraju se jednim od najboljih među svim lako dostupnim oblicima kreatina na tržištu.

 • Kreatin monohidrat: organsko hemijsko jedinjenje koje nastaje u metaboličkom procesu. Nalazi se pretežno u mišićnim ćelijama. Pod uticajem enzima (kreatin kinaze), transformiše se u fosfokreatin, koji omogućava brži oporavak ATP (raspad visokoenergetskih veza ATP-a pruža energiju za maksimalne, kratkotrajne mišićne kontrakcije). Podržava sintezu proteina, poboljšava sposobnost vežbanja tela.

 • Kreatin citrat: kombinacija molekula kreatina i citrata, koja efikasno povećava bioraspoloživost kreatina i povećava njegovu apsorpciju. Citrat je sam po sebi dodatak kreatinu zbog svog učešća u metaboličkim promenama. Kreatin pre svega povećava koncentraciju fosfokreatina u mišićima, što rezultira povećanjem mišićne mase i izdržljivosti tokom treninga.

 • Kreatin pirovat - Kreatin i piruvična kiselina se prirodno sintetišu u ljudskom telu i posebno se koriste od strane mišića. Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji, dobijeno jedinjenje je do 5 puta efikasnije od svake od njih pojedinačno. Razlog za ovo je odlična bioraspoloživost i bioiskoristljivost kreatin pirovata. Oko 95% resursa kreatina u telu nalazi se u skeletnim mišićnim ćelijama.

 • Kreatin alfa-ketoglutarat - Kreatin alfa-ketoglutarat je efikasna kombinacija kreatina sa molekulom alfa-ketoglutarata. Njegova funkcija je povećanje bioraspoloživosti kreatina u ljudskom telu. Kreatin AKG ne samo da podržava fizički napor, doprinoseći rastu mišićne mase, već je koristan i ako se brinete o izdržljivosti i snazi. On je najefikasniji agens u smislu anabolizma.

 • Taurin - Aminokiselina čije su posebno visoke koncentracije primećene u intenzivno razvijajućim organizmima. Utiče na kognitivne sposobnosti i često se preporučuje kao efikasan vid podrške učenicima. Poboljšava mentalne funkcije i pozitivno utiče na raspoloženje. Efikasnost taurina u ovom polju toliko je važna da se preporučuje kao jedno od sredstava za smanjenje nelagodnosti izazvane prekomernom konzumacijom alkohola. Povećana dostava taurina takođe doprinosi efikasnom upravljanju energijom tela. Ova aminokiselina deluje kao prenosilac kreatina, što stimuliše sticanje energije iz fosfagena, mehanizma koji preovladava tokom treninga snage, intervalnog i sprint treninga.

 • Betain anhidrov - pomaže u povećanju efikasnosti tela i poboljšava rad nervnog sistema. Dodatna prednost povezana sa upotrebom betaina je bolja hidratacija ćelija. Poput glicina, betain vuče vodu sa sobom kada se apsorbuje u ćeliju. To rezultira boljom hidratacijom tela i povećanjem osećaja pumpanja mišića tokom treninga. Glavni intracelularni prenosnik trimetilglicina u telu je prenosnik BGT-1. Osim toga, betain stimuliše proizvodnju vazodilatatora - azotnog oksida. U celini, sastojak obezbeđuje bolju cirkulaciju krvi u mišićima i hrani ih.

 • Citrulin malat - učestvuje u sintezi azotnog oksida (NO) i fosfokreatina i metaboličkom procesu glukoze, čime povećava apsorpciju kiseonika, glukoze, aminokiselina i kreatina i proizvodnju energije od strane mišićnih ćelija. Smanjuje koncentraciju mlečne kiseline i amonijaka u mišićima, omogućavajući tela brži oporavak energije povećanjem nivoa fosfokreatina i re-sinteze ATP-a. Citrulin malat je mnogo efikasniji oblik od visokih doza arginina, jer je njegov preteča. Pri istoj dozi kao arginin, efikasniji je u povećanju njegove količine u telu od samog arginina.

 • L-Arginin - proširuje krvne sudove i poboljšava cirkulaciju krvi, osiguravajući pravilno snabdevanje pravom količinom kiseonika i hranljivih materija mišićima. Učestvuje u sintezi proteina, povećava fizičku izdržljivost, smanjuje nivo lošeg holesterola u krvi i podržava funkcionisanje imunološkog sistema. Alfa-ketoglutarat povećava proizvodnju kolagena i poboljšava apsorpciju gvožđa, što može povećati gustinu kostiju i snagu.

  • Ekstrakt korijandera - biljka koja pokazuje jasan stimulativni efekat na rast slobodnog testosterona. Saponini u korijanderu deluju na dva načina. Prvi način je povećanje oslobađanja CRH iz hipotalamusa, što stimuliše hipofizu da proizvodi ACTH, što dalje povećava proizvodnju androgena u korteksu nadbubrežne žlezde. Drugi način je direktno vezivanje za iste receptore na koje se testosteron vezuje i izvršavanje svojih anaboličkih androgeničnih efekata. Ima pozitivan efekat na ukupan nivo androgena.

  • Hrom - esencijalni mikroelement koji utiče na sekreciju insulina, čime se povećava nivo glukoze u mišićima i krvi. Poboljšava transport aminokiselina u ćelije, stimuliše transformacije energije. Za ljude koji mršave i koriste fizičku aktivnost, važno svojstvo hroma je pozitivan efekat na smanjenje potrebe za slatkim.

  • Ekstrakt crnog bibera - aktivni sastojak crnog bibera ima termogeni efekat. Može povećati dotok krvi u digestivna tkiva, što rezultira boljom probavljivošću komponenti hrane. Značajno poboljšava bioraspoloživost mnogih aktivnih sastojaka suplemenata.

  Način upotrebe :

   
   

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.