Phd Creatine, 250gr

002719
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Da li vam je potreban kreatin monohidrat?

Nije slučajnost to što je kreatin monohidrat jedan od najpopularnijih suplemenata među sportistima i bodibilderima. Brojne studije su pokazale da poboljšava performanse i omogućava vežbačima da izvedu više ponavljanja, povećaju snagu i brže izgrade mišiće.

Kreatin monohidrat je izvanredan izvor energije koji podstiče proces izgradnje proteina u ćelijama, ubrzava metabolizam i povećava volumen ćelija mišića.

Reč je o potpuno prirodnoj supstanci koja se nalazi u namirnicama poput crvenog mesa, ribe, jaja i piletine. Kreatin se stvara i u ljudskom organizmu, prvenstveno u jetri. Većina kreatina se u našem organizmu skladišti u mišićnom tkivu.

Kreatin monohidrat čine tri aminokiseline: arginin, glicin i metionin i podstiče proizvodnju adenozin trifosfata (ATP), izvora energije za eksplozivne aktivnosti tela.

A sada malo časova biologije i hemije…

Da bismo shvatili zašto nam je kreatin potreban prilikom intenzivnog vežbanja, dobro je da se podsetimo jednog jedinjenja o kom se mnogo toga uči na časovima biologije u srednjoj školi. Reč je o ATP-u, odsnosno adenozin trifosfatu, koji služi kao izvor energije za kontrakcije mišićnih vlakana prilikom intenzivnog vežbanja pod opterećenjem. Tokom tog procesa, adenozin trifosfat gubi jedan molekul fosfora i postaje adenozin difosfat. Da bi mišići nastavili optimalno da rade, potrebno je da se ADP ponovo transformiše u ATP i tu na scenu stupa kreatin, koji ADP-u daje molekul fosfora koji mu nedostaje i koji omogućava sintezu korisnog ATP-a.

Jednostavnim rečima, kreatin omogućava da vaši mišići rade duže, dajući im optimalan izvor energije poznat kao ATP. Dakle, odgovor na pitanje da li vam je kreatin potreban je: da, ukoliko vežbate.

Naime, istraživanja pokazuju da je kreatin najefikasniji prilikom izvođenja vežbi visokog intenziteta i prilikom eksplozivnih aktivnosti. To uključuje treniranje pod opterećenjem i sportove koji traže kontinuiran napor.

Jedno je sigurno – ako uzimate kreatin, dobićete na težini, jer se kratin ponaša i kao osmotski aktivna supstanca, što znači da će privući vodu u vaše mišićne ćelije i učiniti ih većim. Caka je u tome što se to dešava samo ako vredno radite u teretani. Ako biste ležali po ceo dan i uzimali kreatin, samo biste zadržavali višak tečnosti.

Kako da odaberete suplement za sebe?

Postoji mnogo vrsta kreatina, ali jedan od onih koje telo najbolje koristi je PhD Creatine Monohydrate prašak, koji je zapravo čist kreatin sa dodatkom molekula vode.

Šta je PhD Creatine Monohydrate Powder?

Creatine Monohydrate je jedan od verovatno najefikasnijih sportskih suplemenata dostupnih na tržištu. Uz efikasan trening i plan ishrane, PhD Creatine Monohydrate dokazano povećava fizičke performanse tokom treninga visokog intenziteta.

Glavne prednosti:

 • Pojačava fizičke performanse
 • Idealan je za sportove snage
 • Mogu ga koristiti i vegetarijanci

Kome je namenjen PhD Creatine Monohydrate?

 • Dizačima tegova
 • Bodibilderima
 • Igračima timskih sportova
 • Sprinterima

Kako se koristi PhD Creatine Monohydrate?

Da biste postigli vrhunske rezultate, koristite PhD Creatin Monohydrate pre, tokom i nakon treninga, sa vodom ili sokom ili ga pomešajte sa vašim omiljenim PhD proizvodom, pod uslovom da taj proizvod ne sadrži dodatni kreatin.

Preporučuje se da dnevno uzimate jednu do dve porcije Creatine Monohydrate praha, odnosno pet do deset grama.

Dodajte jednu ravnu mericu, odnosno pet grama PhD Creatine Monohydrate praha u 400ml vode ili soka i mešajte oko 10 sekundi. Ako želite, možete pomešati PhD Creatin Monohydrat i sa nekim drugim PhD proizvodom tako što ćete ih zajedno promućkati.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.