ExtriFit Aminofree i Peptides 400 gr

20
3.900 rsd
Na lageru
AminoFree i Peptides sadrži patentirane peptide aminokiselina leucin, valin i izoleucin (BCAA) i peptide glutamina i arginina.
Informacije
Načini plaćanja
  • — Platnim karticama online
  • — Gotovinom
  • — Pouzećem
  • — Uplatom na račun
  • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?
AminoFree® & Peptides je apsolutna novost kompanije Extrifit®! Želimo da vam uvek ponudimo proizvode koji odgovaraju najnovijem trendu i najnovijim otkrićima nauke o sportskoj ishrani i AminoFree® je upravo takav proizvod. Sadrži aminokiseline u slobodnoj formi i peptide koji su na čekanju za patent. Ova mešavina je obogaćena vitaminom B6 (piridoksinom) i mineralima kalijumom i magnezijumom.

Ovaj proizvod sadrži mešavinu slobodnih amino kiselina uključujući BCAA – dnevna doza sadrži 5000 mg, glutamin – dnevna doza sadrži potpuno 3000 mg, aminokiseline sa specifičnim dejstvom, npr. pumpanje mišića, kao što su arginin i citrulin, takođe beta alanin i druge važne aminokiseline.

Efekat amino kiselina u AminoFree i Peptide je pojačan peptidima. AminoFree® & Peptides sadrži patentirane peptide aminokiselina leucin, valin i izoleucin (BCAA) i peptide glutamina i arginina. Ovi peptidi su neophodni za oporavak i izgradnju mišićne mase i karakteristični su za bolju stabilnost, svarljivost i apsorpciju u poređenju sa standardnim amino kiselinama.

Zašto je ovaj Extrifit® proizvod bolji od konvencionalnih proizvoda sa amino kiselinama?

– Mešavina amino kiselina i peptida u slobodnom obliku je mnogo efikasnija od mešavine samo aminokiselina u mnogim proizvodima.
– A minokiseline u ovom obliku su odlično svarljive i upotrebljive
– Ovaj proizvod ne sadrži punila kao tablete.

AminoFree® ima više prednosti:

– Zahvaljujući minimalnom sadržaju šećera i masti pogodan je i za osobe koje pokušavaju da minimiziraju svoje telesne masti
– Ovaj proizvod sadrži samo prirodne boje, tako da nema beskorisne hemije!
– 0dličnog je ukusa

Kome je ovaj proizvod namenjen?

– Za sportiste u sportskim disciplinama snage zbog svog antikataboličkog efekta – ako želite da postignete svoje najbolje performanse snage ovaj proizvod će zaštititi vaše mišiće tokom intenzivnog treninga od katabolizma i podržaće vaš oporavak nakon treninga
-Za sve koji pokušavaju da postignu maksimalni rast mišića – mešavina aminokiselina i peptida ima antikatabolički efekat
– Za sve sportiste u disciplinama snage i izdržljivosti kao što su MMA, boks i druge – podržava oporavak nakon napornih sportskih performansi.

Pakovanje: 400 grama.
Preporučena upotreba: Zavisi od telesne težine, sportske aktivnosti i ishrane. Mogućnost upotrebe: 1-3 merice pre ili posle treninga. Pomešajte 1-3 merice sa 100-300 ml vode.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
  • Najpopularnije
  • Proizvodi na AKCIJI
  • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.