Basic Supplements Digestive Pro 90 vegan kapsula

51
Informacije
Načini plaćanja
 • — Platnim karticama online
 • — Gotovinom
 • — Pouzećem
 • — Uplatom na račun
 • — Pay pal
Dostava
Zašto mi?

Kada pankreas prirodno ne luči digestivne enzime, to utiče na sposobnost vašeg tela da razgradi hranu koju jedete i apsorbuje hranljive materije. Ovo može dovesti do neuhranjenosti, kao i simptoma kao što su nadimanje, grčevi, gasovi i dijareja.

Zamenski digestivni enzimi zamenjuju prirodne enzime, pomažući u razgradnji ugljenih hidrata, masti i proteina iz hrane koju jedete. Zatim se hranljive materije apsorbuju u vaše telo kroz zid tankog creva i distribuiraju kroz krvotok.


Kao rezultat toga, zamenski digestivni enzimi mogu pomoći u sprečavanju malapsorpcije i srodnih tegoba u varenju.

Pošto su namenjeni da oponašaju vaše prirodne enzime pankreasa, zamenski digestivni enzimi se moraju uzimati neposredno pre jela. Na taj način, oni mogu da rade svoj posao dok hrana pogađa vaš stomak i tanko crevo.

U nekim slučajevima, možete prekinuti dozu. Na primer, ako jedete obilan obrok za koji je potrebno duže nego inače, ili ako sporo jedete, vaš lekar može preporučiti da uzmete polovinu doze na početku obroka, a ostatak na polovini obroka.


GLAVNE VRSTE ENZIMA SU:

 1. Amilaze. Ovaj enzim razlaže ugljene hidrate, ili skrob, u molekule šećera. Nedovoljna amilaza može dovesti do dijareje.
 2. Lipase. Ovo radi sa žuči jetre na razgradnji masti. Ako nemate dovoljno lipaze, nedostajaće vam vitamini rastvorljivi u mastima kao što su A, D, E i K.
 3. Protease. Ovaj enzim razlaže proteine u aminokiseline. Takođe pomaže u zadržavanju bakterija, kvasca i protozoa iz creva. Nedostatak proteaze može dovesti do alergija ili toksičnosti u crevima


Naravno, pored mnogih, ova 3 GLAVNA DIGESTIVNA ENZIMA, možete da pronadjete u DIGESTIVE PRO proizvodu u BASIC SUPPLEMENTS liniji proizvoda, a dodatno pored njih mozete da pronadjete:


 1. Papain: Papain je poseban enzim koji se nalazi u sirovoj papaji. Popularan je u narodnoj medicini zbog svoje sposobnosti da razgrađuje proteine, pomaže varenje i smanjuje upale.
 2. Bromelain: U prošlosti se ovaj enzim koristio i kao sredstvo za omekšavanje mesa, jer pomaže u smirivanju i opuštanju napetih, upaljenih mišića i vezivnog tkiva, a naravno primarna funkcija je razgradnja i bolja digestija proteina (aminokiselina);
 3. Lactase: U nedostatku ovog enzima, nastupa veoma dobro poznato stanje INTOLERANIJE NA LAKTOZU, a upravo je ovo enzim odgovoran za razbijanje LAKTOZE.
 4. Alfa-galaktozidaza: je enzim koji cilja hranljive materije sastavljene od Galaktoze. Ovaj enzim je u stanju da razgradi vlakna: galaktomanane, polisaharide: galaktozide i glikolipide.
 5. Celulaza: je enzim koji razlaže celulozna biljna vlakna koja jedemo u beta-glukozu i polisaharide kratkog lanca.

 

 NAJBOLJI NAČIN UPOTREBE DIGESTIVE PRO PROIZVODA?


Za najbolje delovanje, savetujemo da konzumirate od 1 do 2 Vegan Capsule u toku glavnog obroka.

Trenutno bez recenzije

Istražite ponudu proizvoda
 • Najpopularnije
 • Proizvodi na AKCIJI
 • Nedavno pregledano
 
Besplatna dostava proizvoda

Za sve porudžbine vrednosti preko 7.000 din.

Garancija na kvalitet proizvoda

Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju.

Popust za plaćanje karticom

10% popusta na proizvode koje nisu na akciji.